امروز: یکشنبه, ۹ بهمن ۱۴۰۱ / بعد از ظهر / | برابر با: الأحد 8 رجب 1444 | 2023-01-29
کد خبر: 89515 |
تاریخ انتشار : ۰۹ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۵:۰۱ |
164 بازدید
۰
| 1
ارسال به دوستان
پ

حالا که فصل زمستون از راه رسیده و اینهمه میوهای خوشمزه و خوشرنگ از راه رسیده؛ طرز تهیه کیک پرتقال گردو رو آماده کردیم. حیفه حالا که کیک و شیرینی اینقدر گرون شده خودمون تو خونه دست به کار نشیم.

✍️ طلا اشرفی

مواد لازم برای این کیک زمستانی

آرد دو لیوان

پوست رنده شده پرتقال فقط قسمت نارنجی پوست

اب پرتقال، یک عدد درشت

شیر یک لیوان

روغن مایع سه چهارم لیوان

شکر یک و نیم لیوان

تخم مرغ دو عدد درشت

گردو خُرد شده یک لیوان

وانیل نصف قاشق چایخوری

بکینگ پودر دو قاشق چایخوری

طرز تهیه

فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم میکنیم.

ارد و بکینگ پودر را چهار الی پنج بار الک کرده و کنار میگذاریم.

تخم مرغ ها و وانیل رابا دور تند همزن حدود ده دقیقه بزنید تاحجمشان دوبرابر و رنگ ان کرم روشن شود. (نیاز به جداکردن سفیده از زرده نمیباشد.) شکر را اضافه کرده و دوباره کمی میزنیم به ترتیب روغن و شیر و پوست پرتقال را به مواد می افزائیم و به یک دقیقه دیگر به هم زدن ادامه میدهیم. ارد الک شده با بکینگ‌ پودر را در چهار مرحله اضافه کرده و با دور کند هم زن میزنیم تا ارد کاملا بامواد مخلوط شود حالا گردو رااضافه کرده و با لیسک مخلوط میکنیم.

مواد را داخل قالبی که از قبل چرب کرده بودیم و به مقدار کم اردپاشی کرده بودیم میریزیم و قالب را دو الی سه بار به نرمی به سطح میکوبیم تا هوای مابین مواد خارج شود قالب را در طبقه وسط فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد ب مدت ۵۰ دقیقه قرار میدهیم بعد از این زمان بااستفاده از یک خلال دندان پخت کیک را چک میکنیم. اگر مواد به خلال دندان چسبید ده دقیقه دیگر زمان میدهیم و دوباره چک میکنیم. برای طلایی شدن روی کیک گریل بالا را روشن کرده دو الی سه دقیقه روی کیک را گریل کنید. مراقب باشید روی کیک نسوزد و بعد به دلخواه تزئین کنید و از خوردنش در کنار عزیزانتون لذت ببرید.

 

تهیه و نگارش: طلا اشرفی

 

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top