امروز: پنج شنبه, ۲۹ مهر ۱۴۰۰ / بعد از ظهر / | برابر با: الخميس 15 ربيع أول 1443 | 2021-10-21
کد خبر: 1219 |
تاریخ انتشار : ۲۹ مهر ۱۴۰۰ - ۲۳:۳۸ |
۰
| می پسندم
ارسال به دوستان
پ

در این مطلب طرز تهیه کیک یزدی خانگی را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش کرج رسا، برای طرز تهیه کیک یزدی، ابتدا فر را روشن کنید و در دمای ۱۸۰ درجه قرار بدهید.

مواد لازم برای کیک یزدی

آرد ۳۷۵ گرم
شکر ۲۵۰ گرم
تخم مرغ درشت ۴ عدد
ماست معمولی نسبتا شیرین ۲۵۰ گرم
روغن مایع ۱۸۰ گرم
خامه ۲ قاشق سوپخوری
پودر هل سبز ۱ قاشق سوپخوری
بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
عفران آبکرده غلیظ حدود ۲ قاشق غذاخوری
نمک خیلی کم (به اندازه قرار گرفتن بین دو انگشت)

طرز تهیه کیک یزدی

برای طرز تهیه کیک یزدی، ابتدا فر را روشن کنید و در دمای ۱۸۰ درجه قرار بدهید. سپس ۴ عدد تخم مرغ را با شکر مخلوط کنید و با همزن با دور متوسط بزنید تا تخم مرغ‌ها حجم پیدا کنند و کرم رنگ شوند، سپس ماست و خامه و روغن و یک قاشق از عفران را به ترتیب اضافه کنید و با دور کند همزن، هم بزنید.

مواد خشک یعنی آرد و بکینگ پودر و پودر هل و نمک را مخلوط کنید و با الک ۳ بار الک کنید و در چند مرحله به موادتان اضافه کنید و بقیه‌ی زعفران را اضافه کنید و با دور کم همزن به حدی بزنید تا مواد یکدست شود دقت کنید اگر بیشتر بزنید در کیفیت کیک تاثیر دارد.

کپسول‌های کیک را در قالب‌های مافین قرار بدهید و از مواد داخل آن‌ها بریزید به حدی که ۲/۳ قالب پر شود. سپس یک چاقو را در روغن بزنید و روی مواد کیک علامت + بزنید و آن را داخل فر از قبل گرم شده قرار بدهید. زمانی که کیک تان پخت روی آن هم کمی طلایی می‌شود اگر نشد شعله‌ی بالا را روشن کنید اگر طلایی شد لازم نیست روی آن را روشن کنید.

آن را از فر خارج کنید اجازه بدهید کمی خنک شود و با مخلوط کمی عسل و گلاب رقیق شده با قلم مو روی کیک بزنید و با پودر پسته و مغز‌های دیگر تزیین کنید.

نکات پخت کیک یزدی:

• برای اسفنجی شدن کیک حتما تخم مرغ‌ها به دمای محیط رسیده باشند.

• اگر فر را از قبل روشن نکنید کیک شما پفت نمی‌کند.

• اگر از فر برقی استفاده می‌کنید کمی قبل از قرار دادن کیک داخل فر المنت بالا و پایین را روشن کنید، و زمانی که کیک را داخل فر قرار دادید ۱۰ دقیقه بعد از آن فقط المنت پایین را روشن بگذارید و بعد از ۱۰ تا ۲۰ دقیقه بعد از آن کیک یزدی شما آماده است.

• می‌توانید روی کیک علامت + نزنید.

• قبل از قرار دادن داخل فر می‌توانید روی آن کنجد بریزید.

• برای پخت کیک یزدی نمی‌توان از کپسول‌های کیک به تنهایی استفاده کرد و باید آن‌ها را داخل قالب مافین قرار بدهید.

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top