امروز: جمعه, ۳۰ مهر ۱۴۰۰ / قبل از ظهر / | برابر با: الجمعة 16 ربيع أول 1443 | 2021-10-22
کد خبر: 22455 |
تاریخ انتشار : ۳۰ مهر ۱۴۰۰ - ۶:۲۲ |
۰
| می پسندم
ارسال به دوستان
پ

رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی البرز با بیان اینکه از اول تیر ماه واحدهای صنفی موظف هستند تخم مرغ‌ را در یخچال عرضه کنند، گفت: این طرح از فروشگاه‌های زنجیره‌ای آغاز و به مرور زمان در واحدهای کوچک نیز اجرایی خواهد شد.

به گزارش کرج رسا، سید محسن ابوترابی در گفت‌وگو با ایسنا در رابطه با ضرورت حفظ سلامت تخم مرغ در مراحل تولید، بسته بندی و عرضه اظهار کرد:  تخم مرغ جزو مواد خامی است که به نظر می‌رسد پوسته ضخیمی دارد و احتمال آسیب دیدن آن پائین است ولی این طور نیست.

وی ادامه داد: طبق بررسی‌های صورت گرفته حتی یک آسیبی که با چشم هم قابل مشاهده نیست ممکن است بهداشت و سلامت تخم مرغ را به خطر بیندازد.

وی با بیان اینکه اغلب آسیب به تخم مرغ در مرحله انتقال اتفاق می افتد، گفت:  بر این اساس مقرر شده حمل و نقل تخم مرغ توسط خودروهای که دمای ۱۰درجه سانتیگراد را حفظ می‌کنند انجام شود.

رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی البرز توضیح داد: علاوه بر این بنا شده از اوایل تیر تخم مرغ تنها به صورت بسته بندی ارائه و توزیع تخم مرغ به صورت فله‌ای ممنوع شود.

ابوترابی با بیان اینکه همچنین واحدهای صنفی موظف هستند تخم مرغ‌ را در یخچال عرضه کنند، ادامه داد: این طرح از فروشگاه‌های زنجیره‌ای آغاز و به مرور زمان در واحدهای کوچک نیز اجرایی خواهد شد.

وی با اشاره به دسته بندی کیفی تخم مرغ‌ها هم گفت: به زودی تخم مرغ‌ها بر اساس ظاهر و اندازه در دو رتبه a و b دسته بندی و عرضه خواهد شد.

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top