امروز: پنج شنبه, ۲۷ دی ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الخميس 17 رجب 1446 | 2025-01-16
کد خبر: 6741 |
تاریخ انتشار : ۲۷ دی ۱۴۰۳ - ۲۰:۱۴ |
۰
| 2
ارسال به دوستان
پ

متخصص پوست و مو درباره عوارض استحمام بیش از حد و روزانه برای پوست و مو هشدار داد.

به گزارش کرج رسا، هدی عین اللهی متخصص پوست و مو، زیبایی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان، درباره عوارض حمام طولانی مدت اظهار کرد: اگر جز افرادی هستید که زیاد تعرق نمی کنید پس نیازی به استحمام روزانه ندارید زیرا استحمام مداوم و استفاده از صابون های مختلف در حین شست و شو موجب خشکی پوست می شوند. صابون ها به دلیل از بین بردن چربی های ارزشمند روی پوست موجب خشکی آن خواهند شد البته برخی افراد بی دلیل و بیشتر اوقات از صابون حین شست و شو استفاده می کنند.

او گفت: استحمام زیاد علاوه بر ازبین رفتن چربی پوست موجب خشک شدن موها هم می شود. چربی‌ های طبیعی موجود در موها نیز با شستشوی روزانه کاملا از بین می‌روند و به همین دلیل موها آسیب‌ دیده و وز می شوند. طبق تحقیقات بدست آمده نباید موها را بیش از یک یا دو بار در هفته بشویید اما می‌توانید برای مرطوب نگه داشتن موها از حالت‌ دهنده‌ های مناسب استفاده کنید.

عین اللهی بیان کرد: اگر مجبور هستید هر روز دوش بگیرید، سعی کنید طول مدت آن بیش از ۱۰ دقیقه نشود و هم‌چنین از آب سرد استفاده کنید که پوست‌تان دچار خشکی نشود.

او تصریح کرد: استفاده مدام از آب داغ ناخن‌ ها را منبسط می کند و باعث ورقه‌ورقه شدن و ترک خوردن‌شان می‌شود. ناخن‌ها با شستشوی زیاد، رطوبت و چربی‌ شان را از دست می‌دهند و خشک و پوسته‌ پوسته می‌شوند. هوای گرم داخل منازل هم این روند منفی را تشدید می‌ کند لذا بهتر است هوای منزل خود را در زمستان با استفاده از دستگاه بخور یا کتری آب جوش، مرطوب نگه دارید تا دچار خشکی پوست نشوید.

متخصص پوست و مو گفت: بعد از استحمام افراد باید از کرم های مرطوب کننده برای پوستشان استفاده کنند زیرا باید آن را مرطوب نگه دارند تا دچار اگزما نشوند. این‌ کار باعث می‌شود پوست دیرتر دچار خشکی شود و عوارض آن دیرتر به سراغتان آید. بنابراین همیشه در کیف خود یکی از این کرم‌ها را داشته باشید که بتوانید در محل کار و خارج از منزل هم جلو خشکی پوست‌تان را بگیرید البته یادتان باشد از لوسیون‌هایی که حاوی (آلفا هیدروکسی اسید) هستند، استفاده نکنید زیرا برای پوستی که دچار اگزما شده است، ضرر دارد.

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top