امروز: پنج شنبه, ۱۸ بهمن ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الخميس 8 شعبان 1446 | 2025-02-06
کد خبر: 25577 |
تاریخ انتشار : ۱۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۳:۱۳ |
۰
| 3
ارسال به دوستان
پ

فرمانده انتظامی استان از کشف ۵ موتورسیکلت قاچاق به ارزش ۵۰ میلیارد ریال خبر داد.

به گزارش کرج رسا به نقل از پایگاه خبری پلیس، سردار “عباسعلی محمدیان” با اعلام این خبر گفت: ماموران پلیس اقتصادی حین رصد فضای مجازی با یک صفحه اینستاگرامی که اقدام به فروش موتورسیکلت های قاچاق می کرد مواجه شده و بررسی موضوع را در دستورکار خود قرار دادند.

این مقام ارشد انتظامی اظهار داشت: ماموران در تحقیقات اولیه خود ابتدا گرداننده این صفحه را شناسایی کرده و با بررسی فعالیت های وی برای ماموران محرز شد که نامبرده با ایجاد صفحه اینستاگرامی و کانال تلگرامی اقدام به فروش موتور سیکلت های سنگین قاچاق می کند.

سردار “محمدیان” خاطرنشان کرد: بلافاصله ماموران با شناسایی مخفیگاه متهم با هماهنگی مقام قضائی به محل مورد نظر اعزام شده و ضمن دستگیری نامبرده، یک دستگاه موتورسیکلت قاچاق به ارزش ۲۰ میلیارد ریال از آن جا کشف کردند.

وی ادامه داد: متهم در بازجویی های صورت گرفته به فروش ۴ موتورسیکلت دیگر در سطح استان البرز اعتراف کرد که محل نگهداری همه آن ها شناسایی و توسط ماموران توقیف شدند.

این مقام ارشد انتظامی با بیان اینکه در مجموع ۵ موتورسیکلت کشف و در این رابطه یک نفر دستگیر شد، بیان کرد: ارزش موتورسیکلت های قاچاق کشف شده توسط کارشناسان ۵۰ میلیارد ریال برآورد شده است.

فرمانده انتظامی استان البرز در پایان خاطرنشان کرد: قاچاق کالا تاثیر مستقیم با تعطیلی صنعت و بیکاری جوانان دارد و پلیس همه تلاش خود را برای مبارزه با این موضوع به کار بسته است.

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top