امروز: دوشنبه, ۱۷ آذر ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | برابر با: الإثنين 18 جماد ثاني 1447 | 2025-12-08

مدیرکل تعزیرات حکومتی البرز اعلام کرد: با حکم قضایی، قاچاقچی کالای خانگی در این استان ۴۴ میلیارد ریال جریمه شد.

به گزارش کرج رسا، سلیمان رزاقی گفت: پرونده قاچاق ۱۰۲ دستگاه لوازم خانگی به ارزش ۲۲ میلیارد ریال در شعبه هفتم بدوی و ویژه رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز تعزیرات حکومتی کرج رسیدگی شد.

وی افزود: شعبه باتوجه به مدارک موجود در پرونده و ثبت نبودن کالاها در سامانه جامع انبارها، اتهام انتسابی را محرز و متخلف را به پرداخت ۲۲ میلیارد ریال جزای نقدی محکوم کرد.

مدیر کل تعزیرات حکومتی البرز افزود : شعبه رسیدگی کننده همچنین برای بهای مال از دست رفته ۲۲ میلیارد ریال به جریمه اضافه و درمجموع متخلف را به پرداخت ۴۴ میلیارد ریال جزای نقدی محکوم کرد.

رزاقی گفت: ماموران پلیس امنیت اقتصادی فرماندهی انتظامی، در هنگام بازرسی از انبار لوازم خانگی این تخلف را کشف و پرونده آن را برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال کردند.

 

 

 

 

روابط عمومی اداره کل تعزیرات حکومتی البرز

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top