امروز: چهارشنبه, ۲۸ مهر ۱۴۰۰ / بعد از ظهر / | برابر با: الأربعاء 14 ربيع أول 1443 | 2021-10-20
کد خبر: 1920 |
تاریخ انتشار : ۲۸ مهر ۱۴۰۰ - ۱۶:۵۱ |
۰
| می پسندم
ارسال به دوستان
پ

دانشمندان آمریکایی خبر از کشف فوایدی جدید مربوط به مصرف کافئین دادند.

به گزارش کرج رسا به نقل از اسپوتنیک، دانشمندان آمریکایی از دانشگاه ایلینویز دریافتند که کافئین می‌تواند آثار منفی سوء‌تغذیه را جبران کند، زیرا باعث کاهش رسوب لیپیدها و کاهش تری‌ گلیسیرید می‌شود.

در آزمایش‌های صورت‌گرفته، موش‌هایی که به مدت ۴ هفته کافئین از چای ماته دریافت کردند، ۱۶ درصد اضافه‌وزن کمتر و ۲۲ درصد چربی کمتری در مقایسه با آنهایی که ماته فاقد کافئین دریافت کردند، داشتند. در تمام این مدت، رژیم غذایی آنها شامل ۴۰ درصد چربی، ۴۵ درصد کربوهیدرات و ۱۵ درصد پروتئین بود و مقدار کافئین مصرفی معادل ۴ فنجان قهوه برای انسان بود.

ماته (چای پاراگوئه)، یک نوع نوشیدنی ساخته‌شده از برگ‌های خردشده و شاخه‌های جوان هالی (خاس) پاراگوئه است. ماته سرشار از کافئین است.

لازم به ذکر است که همین نتایج با استفاده از کافئین مصنوعی و کافئین حاصل از قهوه نیز حاصل شدند.

در آینده، فهم اینکه چگونه کافئین می‌تواند به مبارزه با اضافه‌وزن، چاقی و اختلالات متابولیکی کمک کند، در پیش روی دانشمندان قرار دارد.

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top