امروز: چهارشنبه, ۲۸ مهر ۱۴۰۰ / بعد از ظهر / | برابر با: الأربعاء 14 ربيع أول 1443 | 2021-10-20
کد خبر: 7775 |
تاریخ انتشار : ۲۸ مهر ۱۴۰۰ - ۱۹:۰۵ |
۰
| می پسندم
ارسال به دوستان
پ

یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: افرادی که مستعد سر درد‌های طولانی مدت هستند می‌توانند با مواد غذایی به بهبود این بیماری کمک کنند.

به گزارش کرج رسا، نرگس جوزدانی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان،گفت: مصرف برخی از مواد غذایی می‌تواند به درمان میگرن کمک کند یا در مواردی باعث تشدید درد شود. در نتیجه بهترین راه حل برای درمان میگرن رژیم غذایی مناسب است.

او تصریح کرد: افرادی که دچار میگرن هستند سبزیجاتی شامل فلفل قرمز یا فلفل سبز تند، انواع ترشی، انواع زیتون، انواع لوبیا (لوبیای سفید، لوبیا چیتی، لوبیا سبز، باقالی) را مصرف نکنند همچنین توصیه می شود تا بیماران مصرف گوجه فرنگی و پیاز را به نصف فنجان در روز محدود کنند.

این متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: میوه‌هایی مانند پرتقال، نارنگی، لیموترش، گریپ فروت، موز و آناناس بهتر است به نصف فنجان در روز محدود شوند.

جوزدانی ادامه داد: میگرنی ها میوه‌ های خشک‌ شده دارای مواد نگهدارنده مانند کشمش، خرما، قیسی، انجیر، آوکادو، خربزه، آلو قرمز و مرکبات مانند پرتقال، لیمو شیرین، لیموترش را تا حد امکان مصرف نکنند.

او بیان کرد: میگرنی ها می‌توانند سایر میوه‌ های تازه، منجمد، کمپوت‌ شده و آب‌ میوه‌ ها را مصرف کنند.

این متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت:محصولات لبنی غیر مجاز برای افراد میگرنی نیز شامل اکثر پنیرها، خامه، شیر پرچرب و شیرکاکائو است و شیر کم‌چرب، شیر هموژنیزه با یک درصد چربی، پنیر خامه‌ای، ماست کم‌چرب (نصف فنجان در روز) و انواع تخم‌مرغ موادغذایی مجاز برای مبتلایان به میگرن محسوب می شوند.

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top