امروز: چهارشنبه, ۱۷ بهمن ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الأربعاء 7 شعبان 1446 | 2025-02-05
کد خبر: 6644 |
تاریخ انتشار : ۱۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۹:۲۹ |
۰
| می پسندم
ارسال به دوستان
پ

مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی گفت: در نیمه دوم ماه بهمن عیدی بازنشستگان و مستمری بگیران سازمان تأمین اجتماعی پرداخت می شود.

به گزارش کرج رسا، مصطفی سالاری در گفتگو با فارس اظهار داشت: تأمین اجتماعی برای پرداخت عیدی و حقوق بازنشستگان این سازمان مشکل کمبود منابع ندارد و تا نهایتا پایان بهمن ماه عیدی بازنشستگان واریز خواهد شد.

وی ادامه داد: براساس پیشنهاد دولت میزان حقوق و مزایای بازنشستگان در سال آینده افزایش خواهد یافت و ما به دنبال اجرای همسان سازی حقوق بازنشستگان هم هستیم.

هرساله عیدی بازشستگان جدا از حقوق ماه بهمن براساس حروف الفبا به حسابشان واریز می شود.

این سازمان در حال حاضر ۲ میلیون ۸۰۰ هزار بازنشسته و مستمری بگیر دارد.

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top