امروز: چهارشنبه, ۱۷ بهمن ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الأربعاء 7 شعبان 1446 | 2025-02-05
کد خبر: 3058 |
تاریخ انتشار : ۱۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۶:۲۹ |
۰
| 1
ارسال به دوستان
پ

بازیکن سابق تیم ملی راگبی آمریکا حمله ایران به کاخ سفید را خواستار شد. این صحبت او واکنش‌ های زیادی را بین کاربران در شبکه‌ های اجتماعی آمریکایی ایجاد کرده است.

به گزارش کرج رسا، آلبرت هاینسورت ستاره سابق تیم راگبی در آمریکا در صفجه اجتماعی خود حمله ایران به کاخ سفید را خواستار شد. او در اینستاگرام خود عکسی از کاخ سفید منتشر کرد که خط قرمزی روی آن کشیده شده بود و زیر آن نوشت: “ایران، آگر قصد حمله به آمریکا را داری، این عکس برای شما. فقط سعی‌ کنید ما را نجات دهید. مردم نمی‌توانند جنگ را شروع کنند”.

کاربران مختلف در این پست‌های مختلف در شبکه‌های اجتماعی واکنش‌های زیادی به این ورزشکار داشته‌اند و بعضی‌ها این پیام او را تمجید و بعضی‌ها نیز حتی خواستار زندانی شدن این ورزشکار شده‌اند.

پس از ترور سپهبد سیلمانی توسط آمریکایی‌ها اختلاف نظرهای زیادی در شبکه‌های اجتماعی در آمریکا پیرامون این موضوع مطرح شده است و بسیاری از چهره‌های ورزشی آمریکا به نکوهش این اقدام خبیثانه دولت آمریکا و دونالد ترامپ پرداخته‌اند.

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top