این گزارش را مو به مو بخوانید و اجرا کنید؛ قطعا از طعمی که میسازید پشیمان نمیشوید و لذت میبرید.
این گزارش را مو به مو بخوانید و اجرا کنید؛ قطعا از طعمی که میسازید پشیمان نمیشوید و لذت میبرید.
مواد لازم
گوشت خورشتی: ۶ تکه
پیاز: یک عدد
لپه: ۲ پیمانه
زردچوبه، فلفل و نمک: به مقدار لازم
رب: ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری
لیمو عمانی: ۳ عدد
سیب زمینی خلالک به مقدار دلخواه
زعفران دم کرده: ۳ قاشق چای خوری
پودر دارچین: یک قاشق چای خوری
هل: دو عدد
پودر گل سرخ: به مقدار کم
طرز تهیه و دستور پخت
۱. ابتدا پیاز را تفت میدهیم و وقتی طلایی شد گوشت را با زردچوبه و فلفل تفت میدهیم تا زمانی که گوشت سفید شود.
۲. سپس مقداری آب به گوشت اضافه میکنیم و اجازه میدهیم تا آرام بپزد.
۳. لپه را که از قبل خیس کرده بودیم خالی کرده و میگذاریم در ظرف دیگری بپزد.
۴. وقتی لپه و گوشت به صورت جداگانه پخته شد، آب لپه را دور میریزیم و لپه را به گوشت اضافه میکنیم.
۵. رب و لیمو عمانی را به آن اضافه کرده و مقداری نمک میزنیم و اجازه میدهیم آرام بپزد.
۶. سپس دارچین، زعفران، هل و پودر گل سرخ را اضافه میکنیم و وقتی خورشت روغن انداخت و لیمو عمانیها نرم شدند، قیمه آماده است.
۷. سیب زمینیها را هم خلالی و سرخ کنید یا از چیپس خلالی استفاده کنید.
فوت و فن ها
– لیمو عمانی را از قبل در آب جوش قرار دهید و چند سوراخ در آن ایجاد کنید تا تلخی آن گرفته شود.
– رنگ خوب خورشت یکی از نکات مهم است. میتوانید رب را قبل از اضافه کردن با کمی روغن تفت دهید تا رنگ بهتری داشته باشد.
– لپه را حتما از یک روز قبل خیس کنید تا هم سریعتر پخته شود و هم نفخ آن گرفته شود.
– هرچه پیازداغ بیشتر باشد قیمه خوشمزهتر خواهد شد (البته زیادهروی نکنید)
– دارچین میتواند طعم بسیار خوبی را به قیمه بدهد، از دارچین غافل نشوید و این ادویه یا یک ساعت قبل از طبخ هم به خورشت اضافه کنید.
– گوشت را با پیاز و ادویه به خوبی تفت دهد تا طعم گوشت در غذا غالب نشود.
– توجه داشته باشید که خورشت قیمه برای جا افتادن حتما باید حداقل ۴ ساعت با دمای پایین روی شعله باشد.
– اضافه کردن زعفران در ساعات آخر طبخ میتواند طعم متفاوتی را به خورشت بدهد.
-
برچسب ها:
- آشپزی
- خورشت قیمه
- خورشت قیمه مجلسی
- روش تهیه قیمه
- قیمه
آخرین اخبار
پربیننده ترین های
-
در عملیات ها نزدیک بوده از مردم سیلی بخوریم | زن آتش نشان و دغدغه هایش
در عملیات ها نزدیک بوده از مردم سیلی بخوریم | زن آتش نشان و دغدغه هایش
-
تصفیه خانه فاضلاب کرج بصورت آزمایشی وارد مدار بهره برداری شد
تصفیه خانه فاضلاب کرج بصورت آزمایشی وارد مدار بهره برداری شد
-
بزرگترین بیمارستان غرب استان البرز کلنگ زنی میشود
بزرگترین بیمارستان غرب استان البرز کلنگ زنی میشود
-
آزادسازی مسیر طرح پیاده راه و پیست دوچرخه بلوار شهید اسمی فردیس
آزادسازی مسیر طرح پیاده راه و پیست دوچرخه بلوار شهید اسمی فردیس
-
۴ متهم پرونده توزیع مشروبات الکلی مسموم در البرز به اعدام محکوم شدند
۴ متهم پرونده توزیع مشروبات الکلی مسموم در البرز به اعدام محکوم شدند
-
درخشش دانش آموزان البرزی در المپیادهای علمی دانش آموزی کشور
درخشش دانش آموزان البرزی در المپیادهای علمی دانش آموزی کشور
-
بیش از ۶ میلیون لیتر به ظرفیت تولید آب شرب هشتگرد افزوده میشود
بیش از ۶ میلیون لیتر به ظرفیت تولید آب شرب هشتگرد افزوده میشود
-
پلیس راهور: مالکان برای ترخیص وسایل نقلیه توقیفی در البرز اقدام کنند
پلیس راهور: مالکان برای ترخیص وسایل نقلیه توقیفی در البرز اقدام کنند
-
دستگیری قاتلان مرد ۳۳ ساله اهل چهارباغ در خارج از کشور
دستگیری قاتلان مرد ۳۳ ساله اهل چهارباغ در خارج از کشور
-
دستمزد ۲ میلیارد تومانی برای قتل رئیس بانک/ دختر همدست قاتلان پدر
دستمزد ۲ میلیارد تومانی برای قتل رئیس بانک/ دختر همدست قاتلان پدر
-
۸۷۰ میلیارد ریال برای توسعه راه های روستایی کرج اختصاص یافت
۸۷۰ میلیارد ریال برای توسعه راه های روستایی کرج اختصاص یافت
-
برگزاری سالانه بیش از ۱۲ هزار جلسه مشاوره پیش از طلاق در البرز
برگزاری سالانه بیش از ۱۲ هزار جلسه مشاوره پیش از طلاق در البرز
-
استاندار: شهرداری های البرز مالکان را به تعیین تکلیف اراضی تشویق کنند
استاندار: شهرداری های البرز مالکان را به تعیین تکلیف اراضی تشویق کنند
-
دستگیری باند کلاهبرداران تلفنی در داخل و خارج زندان درالبرز
دستگیری باند کلاهبرداران تلفنی در داخل و خارج زندان درالبرز
-
ساخت سومین تصفیه خانه آب کرج به ۲۳ درصد پیشرفت رسید
ساخت سومین تصفیه خانه آب کرج به ۲۳ درصد پیشرفت رسید
-
۲۵ هزار کیلوگرم فرآورده خام دامی فاسد در البرز معدوم شد
۲۵ هزار کیلوگرم فرآورده خام دامی فاسد در البرز معدوم شد
-
شیوع ۷ درصدی کبد چرب در نوجوانان/ الکل؛ عامل بروز ۴ سرطان
شیوع ۷ درصدی کبد چرب در نوجوانان/ الکل؛ عامل بروز ۴ سرطان
-
سطح آب های زیرزمینی البرز سالیانه ۷۰ سانتیمتر پایین میرود
سطح آب های زیرزمینی البرز سالیانه ۷۰ سانتیمتر پایین میرود
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.