امروز: شنبه, ۱ آبان ۱۴۰۰ / بعد از ظهر / | برابر با: السبت 17 ربيع أول 1443 | 2021-10-23
کد خبر: 10691 |
تاریخ انتشار : ۰۱ آبان ۱۴۰۰ - ۱۶:۲۶ |
۰
| 1
ارسال به دوستان
پ

رئیس اتحادیه نانوایان البرز گفت: در اکثر نانوایی‌ ها به جز فردی که نان را از تنور درآورده و در اختیار مردم قرار می‌دهد، فردی برای گرفتن پول مستقر شده تا مثل قبل نباشد که یک نفر هم پول بگیرد و هم نان به مردم بدهد.

حجت الله نصیری در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: با شیوع ویروس کرونا، لزوم رعایت بهداشت فردی و پرهیز از حضور در محیط‌های پرتردد دو چندان شده است.

وی اظهار کرد: هرچند مردم می‌توانند برای پیشگیری از ابتلا به کرونا از حضور در برخی از مکان‌های عمومی خودداری کنند ولی برای خرید نان چاره‌ای جز مراجعه به نانوایی ندارند.

وی توضیح داد: به تمامی واحدهای نانوایی دستورالعمل‌های بهداشتی لازم برای حفظ بهداشت کارکنان و مراجعه کنندگان ابلاغ شده است.

وی اضافه کرد: در اکثر نانوایی‌ها به جز فردی که نان را از تنور درآورده و در اختیار مردم قرار می‌دهد، فردی برای گرفتن پول مستقر شده تا مثل قبل نباشد که یک نفر هم پول بگیرد و هم نان به مردم بدهد.

نصیری تاکید کرد: مردم باید تا حتی الامکان برای پرداخت هزینه نان از جابه جایی پول نقد خودداری و از دستگاه کارتخوان استفاده کنند.

این مسئول گفت: مردم باید قبل از مراجعه به نانوایی حتما با خود کیسه یا سفره برای جابه جایی نانی که می‌خرند به همراه بیاورند تا نان تازه در مجاورت آلودگی‌های احتمالی و … قرار نگیرد.

رئیس اتحادیه نانوایان البرز در ادامه با گلایه از کمیاب شدن مواد ضدعفونی کننده، گفت: در حال حاضر نانوایی‌های استان برای تامین محلول‌های ضد عفونی کننده، دستکش و سایر اقلام بهداشتی با مشکل جدی مواجه هستند به همین دلیل از مسئولان درخواست می‌شود برای حفظ سلامت مردم هم که شده اقلام مورد نیاز آنها را در اختیارشان قرار دهند.

گفتنی است دانشگاه علوم پزشکی البرز هم از مردم خواسته با رعایت نکات زیر از انتقال ویروس کرونا از نانوایی به منازل خود جلوگیری کنند:

از منتظر ماندن در واحدهای نانوایی و پهن کردن نان برای خنک شدن در میز نانوایی جداً خود داری کنید.

از بریدن و خرد کردن نان توسط چاقو و برس‌های عمومی که معمولاً در نانوایی‌ها وجود دارد، پرهیز کنید.

اگر نان خریداری شده و حمل شده به منزل آلوده باشد برای اطمینان از سلامت آن باید بدانیم که نان قابلیت شستشو و ضد عفونی کردن ندارد و درجه حرارت پایین حتی فریز کردن در فریزر، ویروس‌های موجود در نان را از بین نمی‌برد.

تنها راه اطمینان از آلوده نبودن نان، حرارت دادن مجدد آن در منزل قبل از مصرف است.

استفاده از توسترهای برقی و گازی و استفاده از ماکروویو و در صورت عدم دسترسی به موارد فوق، استفاده از ماهی‌تابه و قابلمه جهت حرارت دادن و گرم کردن نان توصیه می‌شود.

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top