امروز: یکشنبه, ۹ بهمن ۱۴۰۱ / بعد از ظهر / | برابر با: الأحد 8 رجب 1444 | 2023-01-29
کد خبر: 89688 |
تاریخ انتشار : ۰۹ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۵:۳۶ |
120 بازدید
۰
| 1
ارسال به دوستان
پ

این کیک بسیار خوش طعم است و مزه کدو حلوایی را احساس نخواهید کرد.

مواد لازم؛

۲۰۰ گرم کره یا یک پیمانه روغن مایع

۱۵۰ گرم شکر یا یک پیمانه

۴ عدد تخم مرغ

۱۵۰ گرم یا یک پیمانه کدو حلوایی پخته و پوره شده

۵۰ گرم یا یک سوم پیمانه پودر نارگیل

پوست پرتقال رنده شده بمیزان دلخواه

۳ قاشق چایخوری بکینگ پودر

۱۲۵ میلی لیتر یا نصف لیوان شیر

۳۰۰ گرم آرد یا ۲ پیمانه

وانیل نصف قاشق چایخوری

 

 

نکات؛

فر را قبل از دست به کار شدن با دمای ۱۶۰ درجه گرم کنید وقتی قالب را درون فرگذاشتید دما را تا ۱۸۰ درجه بالا ببرید. دمای انواع فر ها با هم متفاوت است .
ارد و بکینگ‌ پودر را چندبار باهم الک کنید.

قالب مورد نظر خود را از قبل چرب کرده و ارد پاشی کنید آردهای اضافی را با تکان دادن خارج کنید.

مواد را در حال هم زدن فقط به یک طرف هم بزنید.

از کاغذ روغنی یا کاغذA4 تمیز که آغشته به روغن کرده اید هم میتوانید درته قالب استفاده کنید.

پیمانه میتواند لیوان دسته دار فرانسوی هم باشد از هر پیمانه ای که استفاده میکنید تمام مواد را با همان میزان اندازه کنید.

آرد و بکینگ پودر را سه الی چهار بار الک کرده کنار میگذاریم. کره و پوست پرتقال و وانیل را باهمزن مخلوط کنید.کم کم شکر راضافه کنید و حسابی بزنید تا سفید رنگ و پف کند. تخم مرغ ها را دانه اضافه کرده و حسابی بزنید هر تخم مرغ حدود سه دقیقه. نوبت پوره کدو حلوایی است ان راهم به مواد اضافه کرده و بزنید. حالا نوبت پوست پرتقال این میوه شگفت انگیز و خوشبوست ان راهم به مواد بیفزایید. (ارد الک شده با بکینگ پودر) و شیر را کم کم و به تناوب اضافه کنید تا هر دو تمام شود. دو الی سه دقیقه دیگر با دور کند همزن میزنیم تا مواد کاملا با هم مخلوط شوند.

مواد را در قالب ریخته در طبقه وسط با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد میپزیم ۵۰ دقیقه زمان میدهیم بعد از این مدت با خلال دندان تست میکنیم اگر مواد به خلال دندان نچسبید کیک اماده است اگر نه ده دقیقه دیگر زمان میدهیم.

میتوانید روی کیک را بعد از پخت گریل کنید تا طلایی شود.

دو الی سه دقیقه مراقب باشید کیک نسوزد.

 

 

 

به قلم: طلا اشرفی

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top