امروز: دوشنبه, ۲۴ دی ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الإثنين 14 رجب 1446 | 2025-01-13
کد خبر: 11029 |
تاریخ انتشار : ۲۴ دی ۱۴۰۳ - ۱۸:۲۲ |
۰
| 1
ارسال به دوستان
پ

فرمانده یگان ویژه البرز گفت: این یگان با تجهیزات و امکانات به منظور مقابله با ویروس کرونا معابر شهری این استان را گند زدایی کرد.

سرهنگ جهانشاه زین الدین روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت که از شروع انتشار ویروس کرونا در کشور نیروی انتظامی با بسیج امکانات مشارکت مستمری در این عرصه دارد.

وی اضافه کرد: دراین شرایط کنونی این نیرو دوشادوش نیروی های ایثارگر جامعه پزشکی در خدمت مردم هستند و یگان ویژه نیز مثل سایر استان ها به کمک مردم شتافت و اقدامات موثری درخصوص ضدعفونی کردن شهرها انجام داده است.

زین الدین افزود: یگان ویژه استان البرز با استفاده از خودروهای آب پاش و تجهیزات سم زدایی اقدام به پاکسازی معابر شهری از ویروس کرونا می کند.

 

 

ویروس کرونا که به طور رسمی کووید – ۱۹ نام دارد، نخستین بار در شهر ووهان چین شناسایی شد تا کنون به بیش از ۵۰ کشور سرایت کرده و سازمان بهداشت جهانی را برآن داشته است تا وضعیت فوق العاده اعلام کند.

طبق گزارش روز چهارشنبه ۱۴ اسفند ماه وزارت بهداشت و درمان مجموع ابتلای قطعی به ویروس کرونا در ایران به ۲ هزار و ۹۲۲ نفر و فوتی در اثر کرونا به ۹۲ نفر رسیده است و ۵۵۲ نفر در مجموع بهبود یافته‌اند.

در استان البرز ۱۱۲ نفر مبتلا و شمار جانباختگان هفت نفر اعلام شده است.

حدود ۲۰ نفر از مبتلایان کرونا در البرز از بیمارستان ترخیص شدند.

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top