امروز: یکشنبه, ۲۵ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الأحد 14 جماد ثاني 1446 | 2024-12-15
کد خبر: 27318 |
تاریخ انتشار : ۲۵ آذر ۱۴۰۳ - ۲۲:۰۴ |
۰
| 3
ارسال به دوستان
پ

بررسی‌ها نشان داده جوشیدن آب بیش از یکبار بسیار نادرست و تهدیدی برای سلامت افراد است.

به گزارش کرج رسا؛ شاید شما نیز از آن دسته افراد باشید که آب موجود در کتری‌ها تعویض نمی‌کنید و در صورت کم شدن آب، تنها کمی بیشتر آب به آن اضافه می‌کنید. بسیاری افراد به منظور صرفه جویی در مصرف آب این کار را می‌کنند در حالی که کاملا اشتباه است.

در واقع وقتی آبی را بیشتر از یک مرتبه بجوشانید تغییراتی در سطح اکسیژن آن به وجود می‌آید که بسیار خطرناک است و سبب رسوب و تجمع مواد شیمیایی بسیار خطرناکی در آن می‌شود. می‌توانید به منظور اطمینان از این موضوع آزمایشی بسیار راحت را انجام دهید.

شاید شما نیز متوجه شده باشید چای‌هایی که بیش از دوبار گرم می‌شوند مزه واقعی و خوبی ندارند، این موضوع نشان می‌دهد بر اثر چندبار جوشیدن آب، خاصیت اصلی و فواید خود را از دست می‌دهد.

جوشاندن آب سبب کشتن باکتری‌ها می‌شود اما اگر این کار را چندین بار انجام دهید، گازها و مواد شیمیایی سمی همچون نیترات، آرسنیک و فلوراید در آن تولید می‌شود و به راحتی می‌تواند به سلامتی عمومی و عملکرد سیستم عصبی آسیب برساند.

 

منبع: Super Tasty Recipes / ترجمه: باشگاه خبرنگاران جوان

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top