امروز: جمعه, ۸ فروردین ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | برابر با: الجمعة 29 رمضان 1446 | 2025-03-28
کد خبر: 39748 |
تاریخ انتشار : ۰۸ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۶:۱۲ |
۰
| 3
ارسال به دوستان
پ

رئیس دانشگاه علوم پزشکی البرز گفت: در ۲۴ ساعت گذشته ۱۵ بیمار کووید ۱۹ جان خود را از دست داده اند و مجموع جان باختگان این بیماری در استان به ۲۰۰۶ نفر رسیده است.

به گزارش کرج رسا، دکتر محمد فتحی در تشریح آخرین وضعیت کووید ۱۹ در استان البرز گفت: از دیروز تا امروز ۲۴ آبان ماه – ۸۴ بیمار با علائم کووید ۱۹ در مراکز درمانی استان بستری شده اند.

وی افزود: مجموع کل موارد بستری شامل (قطعی ، محتمل و مشکوک)، از ابتدای شیوع کرونا تا به امروز در استان البرز ۲۴ هزار و ۲۵۳ نفر می باشد.

دکتر فتحی با بیان اینکه در حال حاضر تعداد ۹۱۸ نفر شامل موارد (قطعی، محتمل و مشکوک)، در مراکز درمانی بستری هستند افزود: از این تعداد ، ابتلای ۴۱۹ نفر به بیماری کووید ۱۹، تا این تاریخ قطعی شده است.

وی افزود: متاسفانه در ۲۴ ساعت گذشته ۱۵ بیمار کووید ۱۹ جان خود را از دست داده اند و مجموع جان باختگان این بیماری در استان به ۲۰۰۶ نفر رسیده است.

دکتر فتحی در پایان تصریح کرد: خوشبختانه از ابتدای شیوع کرونا تا کنون ۲۱ هزار و ۳۱۲ نفر از مراکز درمانی ترخیص شده اند.

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top