امروز: یکشنبه, ۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | برابر با: الأحد 29 شوال 1446 | 2025-04-27

مدیرکل بهزیستی استان البرز از آغاز پویش«ولیمه مهربانی حجاج» در البرز خبر داد.

وجیهه محمدی فلاح با اعلام اینکه این پویش با هدف جمع‌آوری بخشی از هزینه‌های ولیمه حجاج و اختصاص آن به نیازمندان برگزار می‌شود، افزود: حجاج گرامی می‌توانند بخشی از هزینه‌های ولیمه خود را در راستای تأمین جهیزیه زوج‌های جوان و نوعروسان، درمان بیماران و تأمین مسکن مددجویان بهزیستی هزینه نمایند.

وی با اشاره به روش‌های مشارکت در این پویش بیان کرد: حجاج نیکوکار و خیراندیش می‌توانند از طریق شماره کارت مجازی مشارکت‌های مردمی بهزیستی البرز به شماره ۵۰۷۷-۵۵۴۸-۹۵۷۰-۶۳۶۷ یا از طریق کد دستوری #۲۵۰۰۰۰*۶۶۵۵* و همچنین درگاه مشارکت‌های مردمی به نشانی Mosharekat.behzisti.ir هدایای نقدی خود را واریز نمایند.

محمدی فلاح خاطرنشان کرد: امید است با همراهی مردم نوعدوست استان البرز، شاهد تامین بخشی از نیازهای اساسی مددجویان و دلگرمی هرچه بیشتر این عزیزان باشیم.

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top