دکتر جلالی مهر سرمایهگذار و سازنده بیمارستان گفت: «آماده تکمیل و تحویل بیمارستان ۱۲۰ تختخوابی شهر جدید هستم، منتها این مهم مستلزم حل و فصل مشکلات و موانع موجود توسط مسئولین مرتبط (تعیین تکلیف سند بیمارستان) میباشد.»
به گزارش کرج رسا، در ۱۷ تیرماه ۹۹ ساعت ۱۹ برنامهای با مجریگری جناب حسنی و با حضور خانم جلیلی رئیس شورای اسلامی شهر جدید هشتگرد با موضوع (عدم همکاری سرمایهگذار در تکمیل بیمارستان ۱۲۰ تختخوابی شهرجدید هشتگرد) از سیمای البرز پخش گردید.
متعاقب آن دکتر جلالی مهر سرمایهگذار و سازنده بیمارستان در گفتگو با خبرگاران گفت: «آماده تکمیل و تحویل بیمارستان ۱۲۰ تختخوابی شهر جدید هستم، منتها این مهم مستلزم حل و فصل مشکلات و موانع موجود توسط مسئولین مرتبط (تعیین تکلیف سند بیمارستان) میباشد.»
لازم به ذکر است که دکتر جلالیمهر از خیران بنام استان و شرکت رهساز گستر مهر از شرکتهای بینالمللی است.
جلالی مهر مجری دهها پروژه خیرساز در گوشه و کنار استان با مشارکت مالی و تکنولوژیکی شرکت خویش است.
مشکل کجاست؟
پس از دو دهه اتلاف وقت، ساخت بیمارستان حدود ده درصد پیشرفت فیزیکی داشته است! طبق گفته رییس شورای شهر جدید در سال ۹۴ شهرداری شهر جدید تکمیل این طرح را به عهده گرفته و ادامه ساخت آن را به دکتر جلالیمهر از خیّران بنام ملی و استانی واگذار میکند. مالک فعلی مجموعه، شهرداری شهر جدید هشتگرد است، ولی سند مجموعه به نام شرکت عمران شهر جدید میباشد، به همین دلیل امکان انتقال سند به نام سازنده فعلاً فراهم نیست.
املاک تنها زمانی میتوانند سند داشته باشند که گواهی پایان کار آنها صادر شده باشد. از طرف دیگر در تکمیل زیرساختهای ساختمان نیز محدودیتهایی وجود دارد، زیرا تمام اصول و نقشه ساختمان بیمارستان باید توسط دانشگاه علوم پزشکی البرز تأیید شود.
ظاهراً قرار است پس از تأیید مجمع شهرهای جدید کشور، ملک ساختمان به نام شهرداری بخورد تا از این طریق برای دریافت مجوز ساخت بیمارستان اقدام شود. همچنین به این دلیل که تعداد تختهای این بیمارستان زیاد است، بخشی از اصول ساختمانی آن باید توسط وزارت بهداشت نیز تأیید شود.
لزوم صدور مجوز از دانشگاه علوم پزشکی البرز
دانشگاه علوم پزشکی البرز معتقد است که سامانهای برای صدور مجوز ساخت اماکن درمانی در وزارت بهداشت و درمان کشور وجود دارد و بر همین اساس هرگونه مکان درمانی و بهداشتی پیش از آغاز به ساخت باید در این سامانه احراز هویت کند تا مجوزی مبنی بر اجازه ساختوساز برای آنها صادر شود.
از طرفی مسأله هویتی ساختمان بیمارستان شهر جدید هشتگرد هنوز روشن نشده و سند و مدرکی برای این ساختمان وجود ندارد که بر مبنای آن بتوان مجوز تکمیل ساختمان را صادر کرد. ساخت این طرح چندین بار بین سازمانها و ارگانهای مختلف دولتی رد و بدل شده در نتیجه مدارک کافی و مستند برای انجام امور اداری صدور مجوز وجود ندارد.
دلیل اهمال و عدم همکاری سازمانهای درگیر در پروژه چیست؟
این روزها شنیده میشود عمران هشتگرد برای تکمیل ۵۰ درصد الباقی پروژه اعلام آمادگی کرده است. حال سؤالی که به ذهن متبادر میشود این است که در این شرایط بودجه انقباضی دولت، عمران هشتگرد که خود کلی تعهدات مختلف دارد با کدام سرمایه قصد تکمیل پروژه را دارد؟
برای تکمیل نیمبند بیمارستان حداقل یکصد میلیارد تومان سرمایه لازم است و به نظر میرسد مدعیان تکمیل پروژه جهت تأمین سرمایه لازم، چشم به فروش زمینهای دولتی و منابع طبیعی دوختهاند.
گفتنی است؛ اوایل تیرماه سال جاری #دکتر_حدادی نماینده ساوجبلاغ در خصوص چرایی عدم تکمیل بیمارستان هشتگرد به وزیر مربوطه تذکر دادند.

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.