امروز: یکشنبه, ۲۵ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الأحد 14 جماد ثاني 1446 | 2024-12-15
کد خبر: 55991 |
تاریخ انتشار : ۲۵ آذر ۱۴۰۳ - ۵:۰۹ |
۰
| 2
ارسال به دوستان
پ

نیروی هوایی آمریکا در حال ساخت و آزمایش مدل اولیه «نسل ششم» جنگنده های هوایی است در برنامه‌ای به نام «نسل بعدی برتری هوایی» (NGAD) است.

به گزارش کرج رسا به نقل از دیفنس نیوز در برنامه NGAD از ابزارهای پیشرفته دیجیتال برای طراحی هواپیما استفاده می‌شود که امکان تکمیل طراحی این پروژه پیچیده را در مدتی کوتاه می‌دهند.

این برنامه می‌تواند تحولی در فناوری تسلیحات هوایی ایجاد و شیوه طراحی و ساخت، تولید و عملیاتی کردن هواپیماهای نظامی را تغییر دهد. استفاده از نرم‌افزارهای پیجیده این امکان را ایجاد می‌کند که هواپیما در مدت‌ کوتاهتری وارد خدمت شود و قابل‌تطبیق با سیستم‌های جدید باشد.

 

یک طراحی مفهومی از جنگنده نسل ششم که نیروی هوایی آمریکا قبلا منتشر کرده است

 

NGAD به جای مدت ۳۰ ساله‌ای که معمولا هواپیمای جنگنده در حال حاضر از طراحی تا بازنشسته شدن می‌گذرانند، می‌تواند هواپیمایی را برای مدت کوتاه‌تر خدمت طراحی کند که در دوره‌های حدودا هشت ساله قابل‌جایگزینی باشند. به این ترتیب در ساخت هواپیماهای جنگنده به جای تغییر نسل‌ها به صورت یک روند تحولی مداوم انجام می‌شود.

 

 

هنوز معلوم نیست که مدل اولیه این جنگنده ساخت چه شرکتی است و وزارت دفاع آمریکا چه مشخصاتی را برای آن در نظر دارد. شرکت‌هایی مانند بوئینگ، نورئروپ گرامن و لاکهید مارتین طرح‌های ترسمی را از طراحی‌های احتمالی جنگنده نسل ششم منتشر کرده‌اند، اما هیچکدام تا به حال بوسیله نیروی هوایی آمریکا تایید شده‌اند.

با این حال در سندی که نیروی هایی امریکا درباره NGAD منتشر کرده است، هدف از این برنامه ساخت هواپیمایی با قدرت نفوذ به پلتفرم‌های ضدهوایی پیشرفته، ارتباط‌گیری سریع و مطمئن و مجموعه‌ای یکپارچه‌ از توانایی هوایی معرفی می‌کند.

 

 

در این سند یک ترسیم از جنگنده آینده هم وجود دارد. این طرح مفهومی که ممکن است فقط یکم تصویر ژنریک باشد نه یک پروژه واقعی هواپیمایی الماس‌مانند را نشان می‌دهد که مکش هوای آن از بالای بال‌های آن انجان می‌شود و بالک‌های پایدارکننده دوگانه عمودی دارد.

این سند جنگنده نسل ششم را به عنوان مکملی برای هواپیماهای اف-۳۵ و اف-۲۲ در نقش‌های برتری هوایی معرفی می‌کند.

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top