امروز: یکشنبه, ۲۵ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الأحد 14 جماد ثاني 1446 | 2024-12-15
کد خبر: 45964 |
تاریخ انتشار : ۲۵ آذر ۱۴۰۳ - ۶:۳۸ |
603 بازدید
۰
| 4
ارسال به دوستان
پ

چیز‌ کیک یخچالی از خوشمزه‌ ترین دسر‌ها است که طعم و مزه‌ای بسیار عالی دارد و می‌توانید به سادگی در خانه آن را تهیه کنید. چیز کیکی که اینجا طرز تهیه اش را آورده‌ ایم، نیازی به فر ندارد.

مواد لازم برای لایه کیکی

دوبسته بیسکوییت شکلاتی پتی بور

۱۰۰ گرم کره

یک چهارم لیوان شیر

بیسکوییت هارو با غذاساز پودر کرده و با کره ذوب شده و شیر مخلوطش کنید.

ته قالب کمربندی کاغذ روغنی انداخته و مخلوط بیسکوییتی رو روش پخش کنید.

 

 

نکته مهم

در لایه بیسکوییتی اینه که نه خیلی فشارش بدید نه خیلی کم حتما هم شیربریزید.اگه زیادفشارش بدید سفت میشه واگه کم فشارش بدید وامیره موقع برش.

لایه پنیری

یک بسته ژله انار

۱ لیوان آب جوش

یک بسته ۵۰۰ گرمی خامه فرم گرفته شیرین قنادی

یک بسته ۲۰۰ گرمی پنیر ماسکار پونه

انار دون شده به میزان لازم

ابتدا ژله رو با ۱ لیوان آب جوش مخلوط کرده وبگذارید کاملا خنک بشه.

پنیر به دمای محیط رسیده وخامه رو باهمزن زده ومخلوطشون کنیدسپس ژله خنک شده رو ریخته وباهمزن بزنیدشون.

مخلوط خامه ای روروی موادببسکوییتی ریخته وحدود یک تادوساعت در یخچال بگذاردش تاکامل خودش روبگیرد.

لایه ژله ای

نصف پیمانه انار دون شده

ژله انار یک بسته

آب جوش ۱/۵لیوان

ژله انار روبا آب جوش هم زده وبذارید کاملا خنک بشه.

انار رو روی لایه پنیری ریخته و ژله رو با ملاقه آرام بریزید و قالب را در یخچال قرار دهید تالایه ژله ای ببندد و این چیز کیک فوق العاده را نوش جان کنید.

 

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top