امروز: جمعه, ۳ اسفند ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الجمعة 23 شعبان 1446 | 2025-02-21

آیین تودیع و معارفه رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان البرز صبح امروز، چهارشنبه یکم اسفندماه، در سالن میلاد شهرداری کرج برگزار شد.

این مراسم با حضور سردار پاسدار حاج علی فضلی، جانشین معاونت هماهنگ‌کننده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سردار سرتیپ پاسدار یوسف مولایی، جانشین فرماندهی دانشگاه افسری امام حسین (ع)، مجتبی عبداللهی، استاندار البرز، سردار سرتیپ پاسدار بهمن کارگر، رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس ستاد کل نیروهای مسلح و جمعی از مقامات لشکری و استانی، یادگاران هشت سال دفاع مقدس و اصحاب رسانه استان برگزار شد.

در این آیین، سردار سرتیپ پاسدار حاج ابوالفضل اسلامی پس از دوره‌ای مدیریت در بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان البرز، با تقدیر از خدمات وی، تودیع و سردار سرتیپ پاسدار حاج نادر ادیبی به عنوان رئیس جدید این بنیاد معرفی شد.

در این مراسم، مقامات حاضر بر اهمیت ترویج فرهنگ ایثار، مقاومت و حفظ ارزش‌های دفاع مقدس تأکید کردند. سردار فضلی ضمن تقدیر از اقدامات انجام‌شده در این حوزه، اظهار داشت: حفظ و نشر ارزش‌های دفاع مقدس وظیفه‌ای ملی و همگانی است که نباید محدود به یک نهاد یا سازمان باشد. تمامی دستگاه‌ها باید در راستای انتقال این ارزش‌ها به نسل‌های آینده همکاری کنند.

وی افزود: رزمندگان و ایثارگران دفاع مقدس، سرمایه‌های گران‌بهایی برای کشور هستند و حفظ یاد و خاطره آنان از وظایف اصلی بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس است. در این مسیر، استفاده از ابزارهای فرهنگی و هنری، تألیف و انتشار کتاب، ساخت مستند و فیلم و برگزاری یادواره‌های شهدا از جمله اقداماتی است که باید با جدیت دنبال شود.

سردار بهمن کارگر، رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس ستاد کل نیروهای مسلح، نیز در این مراسم با اشاره به ضرورت مستندسازی و انتقال خاطرات دفاع مقدس به نسل‌های جدید، تصریح کرد: دفاع مقدس برگ زرینی در تاریخ انقلاب اسلامی است که نقش مهمی در هویت ملی ما دارد و نباید اجازه دهیم این ارزش‌ها به دست فراموشی سپرده شوند.

سردار نادر ادیبی، رئیس جدید بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان البرز، در سخنان خود ضمن قدردانی از اعتماد مسئولان، اظهار داشت: پاسداری از فرهنگ ایثار و شهادت و انتقال آن به جوانان، مسئولیتی خطیر است که در این بنیاد دنبال خواهد شد. در دوره جدید، تلاش خواهیم کرد تا با همکاری نهادهای مختلف، برنامه‌های فرهنگی، آموزشی و هنری متنوعی در حوزه دفاع مقدس اجرا کنیم.

وی بر ضرورت استفاده از ظرفیت‌های مردمی، رسانه‌ها و سازمان‌های فرهنگی در ترویج ارزش‌های دفاع مقدس تأکید کرد و گفت: این بنیاد نه‌تنها باید به مستندسازی خاطرات دفاع مقدس بپردازد، بلکه باید با بهره‌گیری از ابزارهای نوین، این مفاهیم را در جامعه نهادینه کند.

در پایان این مراسم، با اهدای لوح سپاس از زحمات و خدمات سردار حاج ابوالفضل اسلامی در مدت تصدی مسئولیت رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان البرز قدردانی شد. همچنین سردار نادر ادیبی به عنوان رئیس جدید این بنیاد، رسماً کار خود را آغاز کرد.

این آیین با ذکر یاد و خاطره شهدای گران‌قدر انقلاب اسلامی و دفاع مقدس و تأکید بر استمرار راه شهیدان به پایان رسید

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top