مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان البرز گفت: در حال حاضر اتوبان تهران – کرج – قزوین از گرمدره تا گلشهر پنج باندی است که تا پایان سال، از گلشهر تا پلیس راه حصارک پنج باندی خواهد شد.
به گزارش کرج رسا، علی زندی فر در نشست خبری با اصحاب رسانه که پیش از ظهر امروز (شنبه ۲۴ آذر ماه) به مناسبت هفته حمل و نقل، رانندگان و راهداری در محل اداره کل راهداری استان البرز برگزار شد، گفت: برای برچیده شدن گره های ترافیکی در آزادراه تهران – کرج – قزوین، کارگاههای راهداری البرز فعال و در حال اجرای طرح پنج باندی کردن نقاط پرترافیک هستند، در حال حاضر اتوبان تهران – کرج – قزوین از گرمدره تا گلشهر پنج باندی است که تا پایان سال، از گلشهر تا پلیس راه حصارک نیز پنج باندی خواهد شد.
مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان البرز افزود: بر اساس آمار رسمی، سالانه ۱۵ درصد به ترافیک البرز اضافه می شود و دکتر عبدالهی استاندار البرز در دور نخست سفر رییس جمهور شهید به استان، طرح ۲ طبقه شدن آزاد راه کرج – قزوین را پیشنهاد داد و برای تعیین تکلیف آن مشاور نیز تعیین شد و شرکت مشاور ۲ پیشنهاد شامل احداث زیرگذر و مسیر کندرو و ۲ طبقه کردن اتوبان را ارائه داد که قرار است سه باند در شمال و سه باند در جنوب اتوبان کرج – قزوین در محدوده استان البرز اضافه شود. طرح توسعه اتوبان کرج – قزوین مجوز ماده ۲۳ برنامه و بودجه را نیز دریافت کرده است.
زندی فر گفت: در محورهای آزادراهی استان ۱۴ نقطه حادثه خیز داشتیم که ۸ مورد آن سال گذشته رفع شد و مابقی در حال انجام است که امیدواریم تا پایان سال جاری هیچ نقطه حادثه خیز شناسنامه داری در استان نداشته باشیم. در هشت ماهه سال جاری ۷۸ میلیون ورودی و ۷۶ میلیون مورد خروجی خودروها را به این محورها داشتهایم.
وی با اشاره به اینکه استان البرز جزو سه استان ترافیکی کشور است گفت: این استان به ۲۸ مسیر جدید رفت و برگشت جاده ای نیاز دارد. در چهار سال گذشته برای ایمن سازی و توسعه راههای بین شهری و روستایی استان البرز اقدامات موثری انجام شده است.
زندی فر افزود: طی سه سال گذشته راههای ۱۰ روستا برای اولین بار در شهرستان طالقان آسفالت و جاده های ۱۶ روستای دیگر روکش آسفالت شده است ؛ همچنین ۱۰ راه روستایی شهرستان ساوجبلاغ آسفالت و بهسازی شد. هفت راه روستایی شهرستان چهارباغ نیز طی این مدت آسفالت شد ضمن آنکه محور حادثه خیز سهیلیه در این شهرستان تعریض شد که و آمار تصادف این محور ۶۳ درصد کاهش یافته است.
مدیرکل راهداری البرز تسریح کرد: در شهرستان اشتهارد ۶ راه روستایی آسفالت شده و برای ایمن سازی محور اصلی این شهرستان به طول ۶۴ کیلومتر یک هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال هزینه شده است. محور اشتهارد که جاده خونین نام گرفته بود اکنون میزان تصادفات مرگبار آن کاهش چشمگیری یافته است.
ایمن سازی جاده چالوس
زندی فر با برشمردن اقدامات انجام شده برای ایمن سازی محور کرج – چالوس گفت: اکنون ۳۸ پروژه در این محور در دست احداث است که احداث گالری در محدوده خوزنکلا به طول ۷۲ متر و عرض ۱۱.۵ متر بعنوان یک اقدام جهادی در مدت ۱۸ روز به ثمر رسید که رکورد جدیدی در نصب گالری محسوب می شود. تاکنون تعدادی از نقاط حادثه خیز در جاده چالوس اصلاح و ایمن سازی شده است.
وی با اعلام اینکه در آینده ی نزدیک ۱۰ سامانه جدید ثبت تخلف در راههای البرز نصب خواهد شد گفت: تمام دوربین های مستقر در جاده ها اعم از ثبت تخلف و تردد شمار را به روز خواهیم کرد.
زندی فر به نوسازی ماشین آلات این اداره کل اشاره کرد و گفت: امسال ۲۸ دستگاه ماشین آلات جدید به ناوگان راهداری البرز اضافه شده و با توجه به زمستان پیش رو، ۲۰۰ نفر در قالب ۳۸ تیم و ۱۷ راهدارخانه با ۱۵۵ دستگاه ماشین آلات در جاده های البرز برای خدمات زمستانی مستقر شده اند.
زندی فر در پایان به اقدام ارزشمند راهداران البرز اشاره کرد و گفت: با همت همکارانم در راهداری البرز طی ۳ سال گذشته ۸۸ زندانی جرائم غیر عمد که عمدتا از رانندگان بودند از زندان آزاد و به آغوش خانواده بازگشتند.
گزارش: آذر علی محمدی
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.