امروز: یکشنبه, ۲۵ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الأحد 14 جماد ثاني 1446 | 2024-12-15

سومین جشنواره بین‌المللی همام ویژه هنرمندان توانیاب در برج میلاد به پایان رسید.

✍️ رضا قاسمپور

شهریور سال ۱۴۰۱ به واسطه سرکار خانم شیخیان (از فعالین حوزه فرهنگی اجتماعی کرج) با خیریه هم نمک و مهندس خاتمی (از مسئولین ارشد مجموعه) آشنا شدم در طول یکسال گذشته رابط هم‌نمک در ارسال و پخش کمک‌های خیریه هم‌نمک در قالب بسته‌های معیشتی،غذای اماده،پوشاک،لوازم آموزشی و…به اقشار آسیب‌پذیر در مناطق محروم کرج بودم.

 خادمین افتخاری جشنواره همام

یکی از کارویژه‌‌های سالانه خیریه معظم هم‌نمک، برگزاری “جشنواره‌ بین المللی همام” برای معلولین هنرمند سراسر کشور و کشورهای همسایه می‌باشد.

از ۹ آبان الی ۱۸ آبان (شروع و خاتمه جشنواره) در معیت تیم عکاسی حرفه‌ ای (مهندس مهدی حسنی و مجتبی جعفرلو) خادمین افتخاری در سومین جشنواره بین‌ المللی همام در فرهنگستان هنر تهران، نقش نازلی داشتیم.

 

 

وفاق ملی در اینه اقوام ایرانی

به اذعان میهمانان و مسئولین بازدیدکننده، جشنواره سوم در ابعاد کیفی و کمی با دوره های گذشته قابل قیاس نبوده و رویکرد کلی جشنواره رو به جلو و متفاوت می‌باشد. در این دوره از ۲۷ استان و ۱۱ کشور جهان به دبیرخانه آثار هنری ارسال شده است.

به اذعان دکتر مشهدی زاده دبیر سومین جشنواره همام، یکی از اهداف اصلی جشنواره، تحکیم روابط، همبستگی ملی و به نمایش گذاشتن جلوه وفاق ملی اقوام گوناگون ایرانی می‌باشد.

 

 

استقبال گسترده از جشنواره همام

حضور گسترده هنرمندانِ معلول و همراهانشان با آخرین دستاوردهای فرهنگی_هنری، چینش و جانمایی مناسب آثار در گالری‌های شکیل،اجرای موسیقی زنده توسط گروه‌های هنری معلولین، راهنمایی و پذیرایی مناسب مسئولین جشنواره از بازدیدکنندگان، پاسخگو و در دسترس بودن مسئولین،بازدید چشمگیر مقامات و مسئولین ملی از جشنواره و همچنین پوشش رسانه‌ای مناسب همه و همه از نقاط قوت و انرژی مثبت متصاعد شده از سومین جشنواره امسال به مخاطبان می‌باشد.

 

 

اختتامیه‌ ای به بلندای برج میلاد

“سومین جشنواره بین‌المللی همام ویژه هنرمندان توانیاب امروز در برج میلاد به پایان رسید.

 

 

محمدرضا مشهدی، دبیر جشنواره همام در اختتامیه این جشنواره گفت: امسال سومین دوره جشنواره همام از بین هزار و ۷۰۰ هنرمندی که آثارشان را از ۳۲ استان ارسال کرده بودند، هزار و ۳۰۰ هنرمند را برگزید و به بخش داوری فرستاد.

 

 

وی افزود: در نهایت ۷۰۰ هنرمند در بخش رقابتی و غیر رقابتی به بخش نمایش آثار راه یافتند. امسال نمایندگان شورای جهانی صنایع دستی نیز در بین ما حاضر شدند. همچنین حضور مسئولان یکی از اهداف جشنواره را محقق کرد و تلاش ما برای ایجاد خودباوری و رساندن اهداف به قله‌های تحقق را نزدیک‌تر کرد. ”

 

 

جشنواره‌ همام؛ دریچه‌ای رو به آسمان

مشهدی ادامه داد: “یکی از مهم‌ترین مباحث جشنواره وفاقی بود که در حوزه داخلی و بین‌المللی محقق شد؛ دریچه جشنواره همام امروز به جهان باز شده است و افتخار داریم که هنرمندان توانیاب از همه نقاط کشور دور هم جمع شدند و همام نشان داد که می‌تواند مشکل حمل و نقل را از دوش هنرمندان برداشت تا آن‌ها فقط روی خلق و نمایش آثار تمرکز کنند.

 

 

وی تصریح کرد: وظیفه ما در همام برای دوره بعد این است که آثار خارق‌العاده هنرمندان را به دنیا نشان دهیم. امسال آثاری را در صنایع دستی داشتیم که نمایندگان شورای جهانی صنایع دستی و کارشناسان اروپایی با دیدن این آثار متعجب شده و اعلام می‌کردند که در سطح بسیار بالایی خلق شده‌اند و سفارش حضور این آثار را در اروپا گرفته‌ایم. در بخش موسیقی و تجسمی هم آثار شاخص بودند.”

 

 

 

 

 

 

رضا قاسمپور
به قلم: رضا قاسمپور
لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top