کارشناسان درباره میزان استفاده از فویل در پخت غذاها ابراز نگرانی کرده و پژوهش ها هم درخصوص مضرات احتمالی این کار برای سلامت ما هشدار داده اند.
به گزارش کرج رسا به نقل از همشهری آنلاین، آلومینیوم یکی از پر مصرفترین فلزات جهان است و در تولید محصولات بسیاری مورد استفاده قرار میگیرد. آلومینیوم در ابزار و لوازم پخت و پز، قوطیهای کنسرو و فویلها یافت میشود. مقدار آلومینیومی که روزانه در معرض آن قرار میگیریم شگفتانگیز است و بدترین بخش ماجرا این است که برای بقا به این ماده نیاز نداریم. در حقیقت، آلومینیوم میتواند بیش از آن که مفید باشد، به ضرر شما تمام شود.
بنابر گزارش سازمان جهانی بهداشت، بدن انسان توانایی حذف کارآمد مقادیر اندک آلومینیوم را دارد، از این رو مصرف حدود ۴۰ میلیگرم به ازای هر کیلوگرم از وزن بدن انسان بیخطر در نظر گرفته میشود. بر همین اساس، برای فردی که ۶۰ کیلو وزن دارد، میزان مصرف مجاز برابر با ۲,۴۰۰ میلیگرم است. متاسفانه، بیشتر افراد با توجه به سطوح بالای مواجهه با آلومینیوم، بسیار بیشتر از این میزان دریافت میکنند.
کارشناسان درباره میزان استفاده از فویل در پخت غذاها ابراز نگرانی کرده و پژوهشها هم درخصوص مضرات احتمالی این کار برای سلامت ما هشدار دادهاند. آیا باید از این هشدارها نگران بود؟ ادامه مطلب را در این زمینه مطالعه کنید:
خطرهای فویل آلومینیومی
طبق تحقیقات، برخی فویلهایی که از آنها برای پخت استفاده میکنیم، به درون غذای ما نشت و به مرور مشکلاتی برای سلامتی ما ایجاد میکند. دانشمندان به بررسی خطرات بالقوهای پرداخته و به بالا بودن غلظت آلومینیوم در بافت مغز مبتلایان به بیماری آلزایمر پی بردهاند. تحقیقات هم نشان داده ممکن است میان مصرف زیاد آلومینیوم و کاهش نرخ رشد سلولهای بدن انسان ارتباط وجود داشته باشد و این موضوع ممکن است برای افراد مبتلا به بیماریهای استخوانی یا اختلالات کلیوی بالقوه مضر باشد.
نوع غذا، چاشنی و دمای پخت
تحقیقات به طور کلی نشان داده است هر چه دمای پخت غذا بالاتر باشد شرایط برای ورود آلومینیوم به غذای ما مساعدتر میشود. یک عامل دیگر اسیدیته مواد غذایی است. اگر با مواد غذایی اسیدی مثل گوجهفرنگی یا چاشنیهایی سر و کار دارید که با سرکه درست میشود، این موضوع میتواند باعث تجزیه شدن فویل و نشت هر چه بیشتر آلومینیوم به درون غذا شود.
تا زمانی که در استفاده از فویل آلومینیومی در پخت غذا زیادهروی نکنید احتمالاً خطری تهدیدتان نمیکند. همیشه تعادل را رعایت کنید. از پخت زیاد مواد غذایی اسیدی با استفاده از فویل خودداری کنید. مراقب مقدار نمک و ادویهای که به غذای خود اضافه میکنید هم باشید چرا که زیاد بودن مقدار آنها هم میتواند در نشت آلومینیوم نقش داشته باشد.
جایگزینهایی برای فویل
روشهای متعددی برای کاهش استفاده از فویل آلومینیومی در پخت و پز وجود دارد. در بعضی موارد میتوانید به جای فویل از کاغذ پوستی استفاده کنید. به علاوه سعی کنید بیشتر غذای خانگی مصرف کنید که سالمتر است. برای کباب کردن میتوانید از توری کباب یا سیخ استفاده کنید. هنگام پخت سبزیجات در فر از ظرف پیرکس و برای پخت سیبزمینی از سینی فر استفاده کنید.
-
برچسب ها:
- سازمان جهانی بهداشت
- غذا
- فویل
آخرین اخبار
پربیننده ترین های
-
برخورد اتوبوس و پژو آردی در اتوبان کرج – تهران با فوتی همراه بود + عکس
برخورد اتوبوس و پژو آردی در اتوبان کرج – تهران با فوتی همراه بود + عکس
-
بازداشتگاه موقت در همه حوزههای قضایی استان البرز ایجاد میشود
بازداشتگاه موقت در همه حوزههای قضایی استان البرز ایجاد میشود
-
مشکین دشت در مسیر توسعه؛ از رشد بودجه تا گامهای بلند در هوشمندسازی
مشکین دشت در مسیر توسعه؛ از رشد بودجه تا گامهای بلند در هوشمندسازی
-
افتتاح پروژه عمرانی جدید با تأکید بر نقش امنیت و توسعه زیرساختهای اجتماعی
افتتاح پروژه عمرانی جدید با تأکید بر نقش امنیت و توسعه زیرساختهای اجتماعی
-
پروژه های عمرانی مشکین دشت یکی پس از دیگری به بهره برداری میرسند
پروژه های عمرانی مشکین دشت یکی پس از دیگری به بهره برداری میرسند
-
مشکین دشت در مسیر توسعه؛ بهره برداری از دو پروژه جدید عمرانی
مشکین دشت در مسیر توسعه؛ بهره برداری از دو پروژه جدید عمرانی
-
مرحله سوم کالابرگ الکترونیکی از امروز واریز میشود +جزئیات
مرحله سوم کالابرگ الکترونیکی از امروز واریز میشود +جزئیات
-
واریز حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی از امروز با ارقام جدید
واریز حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی از امروز با ارقام جدید
-
هشدار آتش نشانی کرج؛ رودخانه های کم عمق، قاتلان خاموش تابستانی اند
هشدار آتش نشانی کرج؛ رودخانه های کم عمق، قاتلان خاموش تابستانی اند
-
ورودی شهرستان نظرآباد نیازمند رسیدگی و توسعه زیرساختهای خدماتی است
ورودی شهرستان نظرآباد نیازمند رسیدگی و توسعه زیرساختهای خدماتی است
-
آسمانی شدن یک نفر از کارکنان انتظامی کرج در حادثه آزادراه کرج – قزوین
آسمانی شدن یک نفر از کارکنان انتظامی کرج در حادثه آزادراه کرج – قزوین
-
پیشرفت چشمگیر پروژه تکمیل ورزشگاه ۶ هزار نفری انقلاب کرج
پیشرفت چشمگیر پروژه تکمیل ورزشگاه ۶ هزار نفری انقلاب کرج
-
پیروزی قاطع فلسطین برابر سریلانکا در چهارمین روز رقابتهای بیسبال غرب آسیا
پیروزی قاطع فلسطین برابر سریلانکا در چهارمین روز رقابتهای بیسبال غرب آسیا
-
ضرورت هماهنگی نظام بانکی با رشد جمعیتی و ظرفیت های اقتصادی البرز
ضرورت هماهنگی نظام بانکی با رشد جمعیتی و ظرفیت های اقتصادی البرز
-
بانک ها باید به بازوی توانمند توسعه اجتماعی و اقتصادی محلات تبدیل شوند
بانک ها باید به بازوی توانمند توسعه اجتماعی و اقتصادی محلات تبدیل شوند
-
بارزانی: هربار به ایران میآیم دوست دارم عظیمیه کرج را ببینم
بارزانی: هربار به ایران میآیم دوست دارم عظیمیه کرج را ببینم
-
افزایش حقوق و اعمال متناسب سازی بازنشستگان تامین اجتماعی
افزایش حقوق و اعمال متناسب سازی بازنشستگان تامین اجتماعی
-
ویدئو؛ خرس مادر و ۳ توله اش در ارتفاعات جاده چالوس
ویدئو؛ خرس مادر و ۳ توله اش در ارتفاعات جاده چالوس
-
رویداد «تا کرانه البرز» فرصتی برای کشف ظرفیت ها و حمایت از کشاورزی است
رویداد «تا کرانه البرز» فرصتی برای کشف ظرفیت ها و حمایت از کشاورزی است
-
جاده کرج – چالوس همچنان بسته است / مسافران اصرار به سفر نکنند
جاده کرج – چالوس همچنان بسته است / مسافران اصرار به سفر نکنند
-
الزام اخذ گواهینامه مهارت برای صنوف خدماتی در البرز
الزام اخذ گواهینامه مهارت برای صنوف خدماتی در البرز
-
بهسازی استادیوم بیسبال کرج ۱۲۰ میلیارد ریال هزینه داشت
بهسازی استادیوم بیسبال کرج ۱۲۰ میلیارد ریال هزینه داشت
-
تعلل شهرداری در بهره برداری اقتصادی از بزرگراه شمالی کرج نگران کننده است
تعلل شهرداری در بهره برداری اقتصادی از بزرگراه شمالی کرج نگران کننده است
-
بیرون کشیدن یک دستگاه خودرو از چاه منزل مسکونی در فردیس
بیرون کشیدن یک دستگاه خودرو از چاه منزل مسکونی در فردیس
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.