امروز: سه شنبه, ۱۲ فروردین ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | برابر با: الثلاثاء 3 شوال 1446 | 2025-04-01
کد خبر: 94212 |
تاریخ انتشار : ۱۲ فروردین ۱۴۰۴ - ۲۳:۵۹ |
۰
| 4
ارسال به دوستان
پ

مدیر عامل آبفای البرز گفت: طی چند دهه منابع آبی به ته رسیده و عمق حفاری چاه‌ها از ۶۰ متر به ۳۶۰ متر رسیده است.

مدیرعامل آبفای البرز در گفتگو با تیتر یک، گفت: با توجه به آغاز فصل گرما به مردم توصیه می‌کنیم ما را مانند سال‌های گذشته همراهی کنند. خوشبختانه یک ماه اخیر شاهد بارش‌هایی بودیم که به صورت ناچیز منابع سطحی البرز را تغذیه کرد در حالی که سد کرج تا ماه گذشته ۱۴ درصد پر بود.

حمیدرضا نامداری با اشاره به اینکه بارش‌های اخیر پر شدگی سد کرج را به بالای ۴۰ درصد رساند، اظهار داشت: بارش‌ها موجب شد پر شدگی سد طالقان هم به بالای ۴۷ درصد برسد. امیدواریم بتوانیم مدت زمان بیشتری در برابر خشک سالی‌های چندساله البرز دوام بیاوریم، البته نباید فریب بارندگی‌های مقطعی و پرشدگی سدها را بخوریم.

وی ادامه داد: البرز سهم ناچیزی از سد طالقان و کرج دارد و قسمت اعظم آن راهی تهران می‌شود، این منابع مسکن و ناپایدار است و نمی‌توان به آن‌ها دل بست. تنها راهی که داریم صرفه جویی است که مردم باید آن را مورد توجه قرار دهند، ۸۰ درصد منابع تامین آب البرز سفره‌های زیرزمینی است.

وی ادامه داد: طی چند دهه منابع آبی که صدها سال ذخیره شده به ته رسیده است به گونه‌ای که عمق حفاری چاه‌ها از ۶۰ متر به ۳۶۰ متر رسیده است.

مدیرکل آبفای البرز گفت: وضعیت سفره‌های آب زیرزمینی خوب نیست و بارندگی‌ها تاثیری روی آن‌ها ندارد و نمی‌تواند منابع را تغذیه کند. آبفا از آب منطقه‌ای مجوز حفاری دریافت می‌کند تا بتواند آب را به دست مردم برساند، ابتکار عمل دست مردم است.

نامداری اظهار داشت: شاید اغلب مردم بگویند حجم زیادی از آب در بخش صنایع و کشاورزی استفاده می‌شود، این موضوع درست است اما ۱۰ الی ۲۰ درصد آب شرب را هم باید مدیریت کرد. استحمام، شست و شوی ظروف و کولرهای آبی در فصول گرم نمود بیشتری دارد در نتیجه باید به گونه‌ای آن را مدیریت کرد که فصل گرم را به آسانی پشت سر بگذاریم.

نامداری درباره گلایه مردم مبنی بر کیفیت آب آشامیدنی در مهرشهر و فردیس افزود: کیفیت آب آشامیدنی خط قرمز ماست و روزانه توسط آزمایشگاه‌ها کنترل می‌شود. اداره بهداشت بر آب توزیعی نظارت دارد، در برخی مناطق ممکن است مردم گلایه داشته باشند اما این موضوع آلودگی آب محسوب نمی‌شود.

نامداری تصریح کرد: رسوب لوله‌های آب جز سختی بوده و آلودگی به شمار نمی‌آید، نوسان آب در لوله‌ های فرسوده موجب کدورت آب خواهد شد.

وی مخازن آب منازل را هم عامل دیگر رسوب موجود در آب دانست و ادامه داد: باید مخازن جرم گیری شود تا روی آب توزیعی در ساختمان تاثیر نداشته باشد.

نامداری افزود: تعمیرات و حادثه در شبکه توزیع ممکن است تغییر موقتی در آب چند ساختمان ایجاد کند اما خیال مردم از کیفیت آب راحت باشد چرا که از نظر باکتریایی، شیمیایی و فیزیکی کنترل می‌شود.

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top