امروز: پنج شنبه, ۱۴ فروردین ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | برابر با: الخميس 5 شوال 1446 | 2025-04-03
کد خبر: 14352 |
تاریخ انتشار : ۱۴ فروردین ۱۴۰۴ - ۲:۵۱ |
۰
| 3
ارسال به دوستان
پ

سرپرست اداره کل هواشناسی استان البرز اعلام کرد که بارش های رگباری تا شامگاه فردا جمعه در این استان ادامه می یابد.

بنا برگزارش مرکز اطلاع رسانی هواشناسی البرز، آرش بهاروند احمدی روز پنجشنبه گفت : تحلیل آخرین الگوهای پیش یابی حاکی از گذر امواج کوتاه و ناپایدار از منطقه البرز مرکزی می باشد که به موجب آن بعضی ساعات افزایش ابر و رخداد رگبار های پراکنده و رعد و برق در استان مورد انتظار است.

وی ادامه داد: براین اساس آسمان امروز پنجشنبه البرز کمی تا نیمه ابری ، مه رقیق، بعضی ساعات رشد ابر و رگبار و رعد و برق و فردا جمعه صاف تا قسمتی ابری ، مه رقیق، بعضی ساعات ابری همراه با رگبار و رعد و برق خواهد بود.

روز شنبه هفته آینده آسمان البرز صاف همراه با وزش باد شدید لحظه ای ، روز یکشنبه آسمان صاف تانیمه ابری و روز دوشنبه آینده آسمان ابری همراه با باران و آذرخش پیش بینی می شود.

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top