امروز: یکشنبه, ۲۵ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الأحد 14 جماد ثاني 1446 | 2024-12-15
کد خبر: 7058 |
تاریخ انتشار : ۲۵ آذر ۱۴۰۳ - ۲۳:۰۷ |
۰
| 2
ارسال به دوستان
پ

مدیر نظارت بر مواد غذای و آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ابن سینای همدان گفت: مصرف لبو سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند.

به گزارش کرج رسا، محمد کاظم زاده در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان از همدان با بیان به اینکه مصرف لبو در زمستان سیستم ایمنی بدن را بالا می‌برد گفت: لبو به دلیل خواص بالای که دارد ضد سرطان است و از رشد تومور در بدن جلو گیری می‌کند.

وی افزود: لبو دارای پروتئین، چربی، ویتامین ب و آ، املاح معدنی، فسفر، کلسیم و آهن است.

مدیر نظارت بر مواد غذای و آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ابن سینای همدان با اشاره به اینکه املاحی که در شیره لبو وجود دارد گفت: یک پاک کننده بسیار عالی برای کبد و کلیه وکیسه صفرا است.

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top