امروز: دوشنبه, ۲۶ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الإثنين 15 جماد ثاني 1446 | 2024-12-16
کد خبر: 25181 |
تاریخ انتشار : ۲۶ آذر ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۵ |
۰
| 1
ارسال به دوستان
پ

معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری البرز با اشاره به وجود چهار ندامتگاه در این استان گفت: موضوع انتقال این زندان ها از البرز به قوه قضائیه گزارش شده است.

به گزارش کرج رسا، جعفر داراب خانی روز دوشنبه در نشست با خبرنگاران افزود: در زندان های استان باید محل نگهداری متهمان عادی و خطرناک از هم جدا شوند.

وی با اشاره به حضور تعداد زیادی از زندانیان تهران در ندامتگاه های البرز گفت: ما خواهان خروج زندان ها از منطقه البرز شده ایم و این موضوع را با ریاست قوه قضاییه نیز مطرح کرده ایم.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان البرز با این توضیح که اطراف شهرهای استان خیزش و کانون خیلی از جرائم شده است، افزود: این بدان معنا است که مجرمان ساکن در حاشیه شهرها وارد محیط های شهری البرز و حتی استان های مجاور می شوند و به ارتکاب جرم ‌می پردازند.

داراب خانی با بیان اینکه حاشیه نشینی در البرز دردی کهنه و رو به افزایش است، گفت: البرز در این مورد شرایط خاص خود را دارد و دارای شهرهای پرتراکم جمعیتی است.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان البرز با اشاره به اینکه حدود دو سوم سکونتگاه های موجود در این استان آپارتمانی است ، بیان داشت: خیلی از داده ها و آمار در البرز درست و مشخص نیست تا بر اساس آن بتوانیم برنامه ریزی کنیم، به عنوان نمونه آمار اتباع در استان البرز بطور کامل ثبت نشده و یا بسیاری از افرادی که جزو باندهای جعل و کلاهبرداری هستند شناسایی نشده اند.

وی در ادامه افزود: در سال گذشته حدود ۱۳ تا ۱۴ درصد پرونده های طلاق منجر به صلح و سازش شده است؛ چون در سال ۹۸ مشاوره های طلاق متعددی داشتیم و از زوجین تست های شخصیت گرفته شده و در مورد پرونده های طلاقی که یکی از زوجین اعتیاد داشته اند به کمپ ها معرفی شدند.

وی با اشاره به اینکه البرز پرترددترین استان کشور است، بیان کرد: بیش از ۱۵درصد ترافیک کشور برای البرز است.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان البرز با این توضیح که قوه قضائیه در زمینه ارتباط با مردم و جذب سرمایه اجتماعی گامی مهم برداشته است، بیان کرد: مطالبه گری درست و درج نقدهای عادلانه از سوی اصحاب رسانه به نمایندگی از جامعه باید مدیران را از حالت ایستایی به حرکت در آورد.

وی خطاب به اهالی رسانه با بیان اینکه مطالب حاوی توهین، افترا و نشر اکاذیب را نداشته باشید، گفت: در این در راستای مطالبه گری، راه قانونی، مشخص و مدون که قابلیت دفاع داشته باشد را طی کنید.

داراب خانی با اشاره به اینکه کوتاهی و قصور مدیران که موجب بروز تخلفات می شود باید از سوی رسانه ها مطالبه گری و پیگیری شود تا مورد رسیدگی قرار گیرد، گفت: مدیران مربوطه در صورت اثبات تخلفات باید در این مورد پاسخگو باشد.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان البرز با اشاره به اهمیت حوزه پیشگیری های اجتماعی و فرهنگی گفت: ۷۰ درصد ظرفیت پیشگیری در این دو حوزه است و باید رسانه ها در این مورد ما را یاری کنند تا آگاه سازی جامعه در جهت کاهش جرائم در این دو حوزه صورت گیرد.

وی بیان کرد: در بحث پیش فروش ساختمانی و خیلی از موارد این چنینی بیشتر افراد زمانی که پای محاکمه می رسند، این جمله را بیان می کنند که در مورد آن آگاهی کافی نداشته اند، پس باید افکار سنجی و آگاه سازی مردم با مقررات و قوانین یکی از اولویت های اهالی رسانه باشد .

داراب خانی با اشاره به قانون کاهش مجازات حبس و اهمیت پرداختن به آن توسط اهالی رسانه برای آگاه سازی هرچه بیشتر مردم نسبت به این قانون گفت: به خطر افتادن محیط زیست و یا سلامت روحی و روانی جامعه نیز از مواردی است که اگر دستگاهی در این خصوص قصور و یا کوتاهی کرده، رسانه ها باید آن را مطالبه گری پیگیری کنند.

وی با اشاره به برداشت های بی رویه در قالب چاه های غیرمجاز در استان البرز که وضعیت ابهای زیرزمینی و روزمینی این استان را به خطر انداخته است، توضیح داد: مدیرت منابع آبی برای نسل های آینده اهمیت بالایی دارد، رسانه ها این موارد را پیگیری کنند.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری البرز گفت: نقاط و مکان های بی دفاع در استان مانند پل ها، قبرستان ها و غیره نیز مهم است که قرار شده شهرداری ها در این مورد با کارگروه های زیرمجموعه بازآفرینی در البرز همکاری کنند.

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top