امروز: یکشنبه, ۲۵ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الأحد 14 جماد ثاني 1446 | 2024-12-15
کد خبر: 54173 |
تاریخ انتشار : ۲۵ آذر ۱۴۰۳ - ۲:۵۷ |
۰
| 3
ارسال به دوستان
پ

در فضای پارادایم علمی نیوتونی از *نیروی کار* به *نیروی انسانی* تغییر ماهیت یافت و مسیر بلوغ سازمانی را به سوی *سرمایه انسانی* و سپس *سرمایه فکری* طی کرد.

انسان سازمانی، بعد از انقلاب صنعتی و تغییر دوره از دوره کشاورزی به دوره صنعتی و به تبع آن تغییر شیوه ی زندگی، هویت پیدا کرد و به تدریج شکل یافته تر و متفاوت تر گردید.

در فضای پارادایم علمی نیوتونی از “نیروی کار” به “نیروی انسانی” تغییر ماهیت یافت و مسیر بلوغ سازمانی را به سوی “سرمایه انسانی” و سپس “سرمایه فکری” طی کرد.

با تغییر *پارادایم نیوتونی* به *پارادایم کوانتومی*، بر مبنای *فرضیه نسبیت اینشتاین*،  انسان سازمانی نیز به *انسان کوانتومی* تغییر هویت داد، (لازم به ذکر است که هر نوع انسان سازمانی، شیوه خاص مدیریت و رهبری مربوط به خود را میطلبد)، هرچند این تغییر، ضرورتا، مشمول همه کارکنان در سازمانها نمی گردد و چه بسا در سازمانهایی هر پنج نوع انسان سازمانی وجود دارند و بر این مبنا مدیران و رهبران سازمانها ملزم به بکارگیری هر پنج شیوه ی مدیریت و رهبری در سازمان در یک زمان هستند.

 

 

 

به قلم: قاسم انصاری رنانی؛ مدرس دانشگاه
لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top