امروز: یکشنبه, ۲۵ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الأحد 14 جماد ثاني 1446 | 2024-12-15
کد خبر: 9431 |
تاریخ انتشار : ۲۵ آذر ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۷ |
۰
| 2
ارسال به دوستان
پ

پروفسور «شریل بارینگر» از دانشگاه اوهایو می‌گوید: سیب با خنثی‌کردن بوی آنزیم‌ها در سیر، تاثیر بسزایی در از بین بردن بوی نامطبوع سیر دارد.

در یک تحقیق از تعدادی شرکت‌کننده درخواست شد مقداری سیرخام مصرف کنند و سپس میزان چهار ترکیب در سیر را که ایجاد کننده بوی نامطبوع در این ماده خوراکی است در تنفس این افراد اندازه‌گیری شد. سپس از آنان درخواست شد از مواد خوراکی مختلفی که تصور می‌شود قابلیت دارند بوی نامطبوع سیر را از بین ببرند، مصرف کنند تا تاثیر آن‌ها ارزیابی شود. از میان تمام مواد خوراکی مصرفی، سیب خام بیش از دیگر گزینه‌ها در کاهش بوی نامطبوع سیر موثر بوده است.

 

 

پروفسور «شریل بارینگر» از دانشگاه اوهایو در این باره می‌گوید: سیب با خنثی‌کردن بوی آنزیم‌ها در سیر، این تاثیر مفید را دارد. در حقیقت مواد خوراکی حاوی ترکیب‌هایی موسوم به «پلی‌فنول»‌ها مواد ایجادکننده طعم تند و بد را در سیر خنثی می‌کنند. همچنین اسیدی بودن آب‌لیمو بر روند خنثی کردن بوی سیر موثر است.

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top