گاهی اوقات به علت خوردن همین غذاهای پرادویه ممکن است مسموم شویم؛ ولی نمیدانیم مشکل دقیقا از کدام مواد غذایی بود که خوردیم. در این مطلب لیست غذاهایی را که به گفته گارسون های فست فودها بهتر است سفارش ندهیم باهم مرور میکنیم.
به گزارش کرج رسا، ایرنا به نقل از ریدرز دایجست نوشت: تا به حال شده به رستورانی بروید که بعد از سفارش دادن پشیمان شوید به این علت که مواد غذایی تازه نبوده اند؟ در فست فودها تشخیص تازه نبودن مواد، به علت داشتن ادویه فراوان به آسانی رستوران ها نیست. در ادامه لیست غذاهایی را که به گفته گارسون های فست فودها بهتر است سفارش ندهیم، آورده شده است.
۱. انواع سالاد سبزیجات
حدود ۵ سالی است که در فستفودها به منوی غذاها، سالادها را هم به منظور داشتن غذاهای سالم اضافه کردند. غذاهایی که سرخکردنی نباشند و برای کودکان و سالمندان هم مناسب باشند؛ اما به توصیه گارسونی که به مدت ۲ سال در ۲ مرکز بزرگ فست فود کار میکرده انواع سالاد را به علت اینکه با دست شسته و خرد میشوند ابدا سفارش ندهید؛ زیرا موضوع عدم رعایت بهداشت مطرح است.
۲. بزرگ ترین سایز سیب زمینی سرخ کرده
وقتی که به غذاها و قیمت های منو نگاه میکنید و میخواهید سفارش بدهید سعی کنید گول قیمت کمتر و سایز بزرگتر را نخورید. نیکی، کسی که چند وقتی در یک فست فود کار میکرد، میگوید: «من تازه متوجه شدم هیچ کسی همه بشقاب بزرگ سیب زمینی سرخ کرده را نمیخورد. اگر هم بخورد باعث میشود از آن زده شود و دیگر حال خوب بعد از سیر شدن را ندارد». بله کاملا درست است، شما یک ظرف بزرگ سفارش میدهید که از جنبه اقتصادی برایتان کمتر حساب شود؛ ولی شما فقط به اندازه همان ظرف کوچکتر میخورید.
۳. ماکارونی و پنیر
به گفته یکی از کارکنان یک فستفود: «آنها همیشه ماکارونی ها را از قبل آماده میکردند؛ نه صبح همان روز بلکه شاید هفته پیش، زمانی که شما سفارش میدهید فقط ماکارونی ها را با پنیر گرم میکنند و در ظرف های کلاسیک زیبا سرو میکنند». همه ما میدانیم که اکثر غذاهای فست فودها از قبل آماده هستند ولی ماکارونی این خاصیت مواد نگه دارنده را در زمان پخته شدن ندارد و اگر در روزهای قبل آماده شده باشد میتواند همان دلیل مسمومیت باشد.
۳. سالادهای تُن ماهی دار
تن ماهی به علت مواد نگهدارندهای که دارد باید قبل از مصرف، در داخل ظرف آکبند خودش ۲۰ دقیقه در آب جوش بجوشد و بعد سرو شود. در صورت هر گونه سهل انکاری و بی توجهی به تاریخ کنسرو ممکن است حتی منجر به مرگ شود. پس لطفا در رستوران ها و فست فودها تن ماهی نخورید. به گفته یکی از کارکنان فست فودهای معتبر: «آنها هفته ای یک بار تن ماهی بدون مواد نگه دارنده درست میکردند» این یکی از خطرناک ترین کارهایی است که یک فست فود میتواند انجام دهد؛ زیرا بدون مواد نگهدارنده، گوشت ماهی به سرعت اکسید میشوند.
۴. میوه ها و سبزیجات تزئینی
برخی از فست فودها در سرو غذاها از میوه ها و سبزیجات برای تزئین بشقاب استفاده میکنند و همانطور که گفته شد فقط برای تزئین هستند؛ زیرا برای زیباتر شدن به آنها گارنیش میزنند که براق و خیره کننده باشند. گارنیش برای هضم در معده، روده و کبد مشکلاتی را ایجاد میکند. بهتر است به سبزیجات و میوه های زیبای کنار بشقابتان فقط نگاه کنید.
۵. ساندویچ های ماهی
در رستوران ها، اغلب غذاهای دریایی جزو غذاهای سالم هستند؛ ولی نه در فستفودها. کاریتی، کسی که در شمال کارولینا زندگی میکند و گارسون فست فود است میگوید: «شاید مردم ندانند، ساندویچ ماهی یکی از ناسالمترینهای منو فست فودهاست». از سفارش دادن میگو سوخاری و انواع دیگر غذاهای دریایی در فست فودها پرهیز کنید. یکی از دلایل این است که، غذاهای دریایی بو و طعم خاصی دارند که نمیشود همراه با روغن های دیگر غذاها سرخ کرد و کاری که آشپزهای فست فودی انجام میدهند این است که روغن مخصوص ماهی و میگو را تا هفته ها و ماه ها عوض نمیکنند.
آن چیزی را سفارش دهید که همه تعریف میکنند
هر رستوران و فستفودی به یکی از غذاهایش خیلی معروف است. شما هم سعی کنید همان را سفارش دهید؛ زیرا پرسفارش است و کمتر امکان دارد مانده باشد و این موضوع که، اکثر اغذیهفروشیها بر روی غذایی که با آن معروف شدهاند، ریسک نمیکنند.
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.