امروز: چهارشنبه, ۶ فروردین ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | برابر با: الأربعاء 27 رمضان 1446 | 2025-03-26

معاونت بهداشت و پیشگیری سازمان دامپزشکی کشور و هیئت همراه از مراکز عرضه فرآورده های خام دامی استان البرز بازدید نمود.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان البرز، دکتر حسینی معاونت بهداشت و پیشگیری سازمان دامپزشکی کشور، به همراه دکتر هادی تبرائی مدیر کل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی کشور و دکتر امان اللهی معاون دفتر نظارت سازمان دامپزشکی کشور ، دکتر جمالی مدیر کل دامپزشکی استان البرز و دکتر ابوترابی سرپرست معاونت سلامت اداره کل دامپزشکی استان البرز در راستای طرح تشدید نظارت بهداشتی ویژه ماه مبارک رمضان و ایام نوروز، از مراکز عرضه فرآورده‌های خام دامی در استان البرز بازدید کرد.

این بازدید با هدف ارزیابی نحوه رعایت موازین بهداشتی و اطمینان از سلامت فرآورده‌های عرضه شده صورت گرفت.

در جریان این بازدید، مواردی نظیر شرایط نگهداری و عرضه فرآورده‌های خام دامی، رعایت زنجیره سرد، تاریخ تولید و انقضا مورد بررسی دقیق قرار گرفت.

دکتر حسینی افزود: تلاش می کنیم با نظارت‌های دقیق و مستمر، به‌ویژه در ایام پرمصرف ماه مبارک رمضان و نوروز، اطمینان حاصل کنیم که فرآورده‌های خام دامی عرضه شده در استان البرز، مطابق با استانداردهای بهداشتی بوده و سلامت هموطنان عزیزمان را تضمین نماییم.

در ادامه بازدید دکتر تبرائی مدیر کل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی در حاشیه این بازدید، ضمن تاکید بر اهمیت نظارت مستمر بر مراکز عرضه فرآورده‌های خام دامی، اظهار داشت: «حفظ سلامت و امنیت غذایی شهروندان در اولویت قرار دارد و دامپزشکی با جدیت تمام، نظارت‌های خود را بر این مراکز تشدید خواهد کرد.»

وی افزود: این طرح که از تاریخ ۱۱ اسفند ۱۴۰۳ آغاز شده است و تا تاریخ ۱۱ فروردین ۱۴۰۴ ادامه خواهد داشت، توسط ۱۴۶۶ اکیپ های سیار و ثابت و همراهی ۳۰۸۲ نفر نیروهای عملیاتی شامل بازرسین بهداشتی و ناظرین شرعی در کشور در حال اجرا می باشد.

ایشان همچنین اعلام کردند که از آغاز طرح تاکنون بازرسین بهداشتی و شرعی سازمان دامپزشکی کشور در سطح کشور از کشتارگاه های صنعتی دام وطیور، مراکز بسته بندی و سردخانه های نگهداری فرآورده های خام دامی و مراکز توزیع و عرضه فراورده های مذکور به تعداد ۱۴۰۷۴۹ مورد بازدید و ۲۳۰ هزار و ۹۵۰ کیلوگرم فرآورده های خام دامی مشکوک ضبط و پس از انجام آزمایشات لازم ۱۸۹ هزار ۳۴۲ کیلوگرم فراورده های غیر بهداشتی و غیر قابل مصرف از چرخه مصرف انسانی خارج شده است و ۶۴۰ واحد صنفی متخلف به مراجع قضایی معرفی شده است.

وی از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در مراکز عرضه فرآورده‌های خام دامی، مراتب را به سامانه تلفنی ۱۵۱۲ اطلاع دهند.

گفتنی است، طرح تشدید نظارت بهداشتی بر فرآورده‌های خام دامی در ایام ماه مبارک رمضان و نوروز با هدف تضمین سلامت و کیفیت مواد غذایی مصرفی مردم، به صورت ویژه در کل کشور در حال اجرا است.

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top