امروز: چهارشنبه, ۱۳ فروردین ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | برابر با: الأربعاء 4 شوال 1446 | 2025-04-02
کد خبر: 54950 |
تاریخ انتشار : ۱۳ فروردین ۱۴۰۴ - ۱:۱۱ |
413 بازدید
۰
| 4
ارسال به دوستان
پ

درست است که مایه اصلی سمبوسه هایی که ما تا به‌ حال خورده‌ایم جعفری و سیب‌زمینی و یا مخلوط گوشت چرخ‌ کرده و سیب‌ زمینی و جعفری است ولی با تن ماهی هم می‌شود سمبوسه خوشمزه پخت.

  • مواد لازم برای  ۴ نفر

۱ عدد فلفل دلمه ‌ای ریزشده
۱ لیوان جعفری ریز شده
۲ عدد سیب‌زمینی آب‌پز
۱ عدد پیاز ریز شده
۲ قوطی تن ماهی
به مقدار لازم نان لواش
به مقدار لازم نمک و فلفل

 

 

روش تهیه

۱ پیاز را در روغن تفت دهید، سپس فلفل دلمه‌ای ریزشده و تن ماهی، که روغن آن را جدا کرده‌اید به مواد اضافه کنید و کمی تفت دهید. جعفری ریزشده را به مواد اضافه کنید و هم بزنید، بعد از روی حرارت بردارید.

۲ سیب‌زمینی آب‌پز را در ظرفی با گوشت‌کوب نرم کنید، بقیه مواد تابه را به آن اضافه کنید  و در آخر به آن ادویه بزنید.

۳ نان‌های لواش را به صورت مستطیل ببرید، از مواد لای آن بگذارید و به صورت مثلث بپیچید.

۴ سمبوسه‌ها را در روغن فراوان، با حرارت ملایم سرخ کنید.

 

 

  • منبع: کتاب آشپزباشی
لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top