امروز: چهارشنبه, ۷ آبان ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | برابر با: الأربعاء 8 جماد أول 1447 | 2025-10-29

مدیرکل زندان های البرز از بخشش برادران محکوم به قصاص البرزی در لحظه اجرای حکم در این استان خبر داد.

علی اصغر فتحی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا گفت: با پیگیری مدیر و مسئولان ندامتگاه مرکزی کرج و با حضور خادمین حرم مطهر رضوی، دو برادر محکوم به قصاص پس از ۶ سال، در لحظه اجرای حکم با گذشت اولیای دم به حرمت پرچم رضوی از قصاص رهایی یافتند.

وی گفت: ماجرای غم‌انگیز این پرونده، ۶ سال پیش از یک سوءتفاهم ساده درگیری لفظی بین طرفین اتفاق افتاده که منجر به محکومیت قصاص این ٢ برادر شد و امروز با حضور خادمین حرم رضوی و گذشت اولیای دم به حرمت پرچم حرم مطهر، فرصت زندگی دوباره به این افراد اهداء شد.

وی ضمن با تقدیر از تلاش های و پیگیری‌های مدیر و مسئولان زندان و حضور گرم خادمین، گفت : اتفاق امروز، نه تنها نمادی از قدرت معنویت و احترام به اهل بیت است، بلکه گواهی بر این بوده که حتی در تاریک‌ترین لحظات، راه بخشش همیشه باز است.

مدیر کل زندان‌های استان البرز افزود: حضور خادمین حرم و پرچم متبرک رضوی، نمادی از رحمت الهی است و قلب‌هایی را که هیچ امید بخشش در آن دیده نمی‌شد را نرم کرد و امروز خرسندیم با این بخشش بزرگ نظاره گر لحظات شیرین از اشک‌ها و لبخندها بودیم.

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top