چنانچه غذای شما ته بگیرد و بسوزد میتوانید از ترفندهای آشپزی در کوتاهترین زمان برای از بین بردن بو و گرفتن طعم سوختگی آن استفاده کنید.
به گزارش کرج رسا به نقل از بیتوته، یکی از روشها برای برطرف کردن بوی سوختگی برنج، این است که تکههایی از پیاز را داخل برنج بگذارید تا بوی آن را برطرف کند. برای این کار پیازی را به صورت لایهای برش دهید و در بین برنج پختهشده خود قرار دهید. بعد از دچند دقیقه پیاز، بوی سوختگی برنج را به خود میگیرد و دیگر برنج بوی بدی نخواهد داشت.
بعضی وقتها هم استفاده از نان میتواند بوی سوختگی برنج را بگیرد. برای این کار میتوانید بر روی برنج خود تکه نانی قرار دهید و آن را تا زمان کشیدن برنج در ظرف، برندارید. این تکه نان بوی سوختگی برنج را به خود میگیرد. به این موضوع توجه کنید که لازم نیست نان را داخل برنج یا میان برنجها بگذارید تنها تکه نان را روی سطح برنج قرار داده و دمکنی را بگذارید.
پنبهای را آغشته به آبلیمو کرده داخل دستمال کاغذی پیچیده و به مدت چند دقیقه داخل قابلمه بگذارید. بوی سوختگی رفع خواهد شد.
از جمله شیوههای مفید دیگر برای برطرف کردن بوی سوختگی برنج، استفاده از حبه قند است که گرچه این شیوه خیلی متداول نیست ولی میتواند مفید باشد، پس به محض اینکه بوی سوختگی برنج آمد، لازم است سریع در قابلمه را بردارید و آنگاه چند حبه قند لابهلای برنجها بگذارید، حبه قندها میتوانند پس از چند دقیقه بوی سوختگی را به خود جذب کنند و در نتیجه با این راهحل آسان میتوانید به آسانی بوی سوختگی غذا را از بین ببرید.
برطرف کردن بوی سوختگی انواع خورش
در طبخ انواع خورش، بعضی وقتها امکان دارد زیر شعلهٔ گاز بالا باشد و خورش ته بگیرد و بوی سوختگی بدهد در این هنگام بهتر است خورش را هم نزنید و آبی به آن اضافه نکنید و فقط آن را به ظرف دیگری بریزید.
بعد از عوض کردن ظرف خورش، در ظرف یک تکه پیاز بندازید و روی خورش قدری آب جوش بریزید و ظرف را چند دقیقه روی شعله قرار دهید تا طعم و بوی سوختگی به طور کامل از بین برود. در آخر پیاز را از ظرف در آورید.
قدری آب و روغن و نمک را مخلوط کرده و به خورشت اضافه کنید. آنگاه قدری آبلیمو به آن اضافه کنید و یک سیبزمینی را ۴ قسمت کنید و داخل آن بریزید و در زمان کشیدن خورش، سیبزمینی را از آن جدا کنید.
درون ظرف مقداری شکر بریزید چون شکر طعم سوختگی را از بین می برد ولی مواظب باشید شکر را تا اندازه ای بریزید که غذا طعم شیرین به خود نگیرد.
برطرف کردن بوی سوختگی گوشت
گاهی امکان دارد خانمهای خانهدار با گوشت سوخته روبرو شوند، باید گفت چنانچه موقع آشپزی گوشت غذا سوخت، ابتدا حوله تمیزی را در آب گرم خیس کنید و آب آن را بگیرید، آنگاه گوشت را در آن بپیچید و بگذارید مدت پنج دقیقه در آن وضعیت بماند. آنگاه پوسته سوختهشده را با چاقو بتراشید.
برطرف کردن بوی سوختگی شیر
چنانچه شیر بوی سوختگی گرفت و کف ظرف سیاه شد نخست ظرف شیر را درون کاسهای از آب سرد بگذارید و سپس ۱/۸ قاشق چایخوری نمک به آن اضافه کنید.
برطرف کردن بوی سوختگی سوپ
برای برطرف کردن بوی سوختگی انواع سوپ حتماً قابلمه آن را عوض کنید و یک عدد سیبزمینی برشخورده به آن اضافه کنید و با قدری آبلیمو آن را مزهدار کنید.
برطرف کردن بوی سوختگی مربا
چنانچه پس از تهیهٔ مربا متوجه طعم سوختگی در آن شدید، مربا را دوباره روی حرارت بگذارید و با قدری وانیل و مقدار خیلی کم آبلیمو آن را مزهدار کنید. به هیچ عنوان به مربا آب اضافه نکنید چون سبب کپک زدن آن میشود.
برطرف کردن بوی سوختگی رب
چنانچه هنگام تهیهٔ رب زیر آن ته گرفت. بخش بالایی رب راجدا کنید و برای قسمت بالایی آن قدری از رب سالم و بدون بو با آن ترکیب کنید چنانچه بوی سوختگی رب برطرف شد این کار را ادامه دهید. ولی در صورت جواب ندادن این روش، حتماً قسمتی از رب را که بوی سوختگی گرفته است در ظرفی جداگانه نگهداری کنید و برای غذاهایی با مقدار زیاد، مقدار کمی از آن را استفاده کنید.
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.