امروز: دوشنبه, ۱۸ فروردین ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | برابر با: الإثنين 9 شوال 1446 | 2025-04-07

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان البرز از امدادرسانی نجاتگران شهرستان کرج به مصدومان تصادف بامداد امروز در این شهرستان خبر داد.

به گزارش کرج رسا، محمدباقر خلفی اظهار داشت: ساعت ۰۲:۵۵ بامداد جمعه یک دی ماه ۱۴۰۲ برخورد یک دستگاه ‌پراید و خودروی ال ۹۰ در جاده کرج – چالوس به مرکز کنترل و هماهنگی استان اعلام شد.

خلفی تصریح کرد: بلافاصله ۳ تیم از نجاتگران پایگاه‌های کندوان و شهرستانک به محل این حادثه در انتهای قطعه تونل البرز اعزام شدند.

 

 

وی افزود: این حادثه ۷نفر مصدوم شدند که ۳ نفر از مصدومین توسط نیروهای هلال احمر به بیمارستان شهید مدنی منتقل شدند و ۴ مصدوم دیگر توسط اورژانس به مرکز درمانی اعزام شدند.

پلیس راه، اورژانس، نیروی انتظامی، راهداری و آتش نشانی نیز در امدادرسانی به حادثه دیدگان این حادثه حضور داشتند و عملیات در ساعت ۵:۳۰ به پایان رسید.

 

 

 

روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان البرز

 

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top