امروز: چهارشنبه, ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | برابر با: الأربعاء 24 ذو القعدة 1446 | 2025-05-21
کد خبر: 69879 |
تاریخ انتشار : ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۲۱:۰۳ |
۰
| 6
ارسال به دوستان
پ

رئیس اتحادیه قصابان کرج با اشاره به کاهش مشتری با توجه به کاهش قدرت خرید مردم گفت: این موضوع باعث شده خیلی از واحدها تعطیل کنند.

عباس ابراهیم پور طاری در گفت و گو با ایسنا گفت: ضابطه‌ای برای فعالیت قصابی‌ها در کار نیست و هر کس هر جایی بتواند بدون مجوز مغازه باز می‌کند.

ابراهیم پور طاری افزود: بیشتر این مغازه‌ها خودشان بعد از مدتی فعالیت به دلیل نداشتن گردش مالی می‌بندند، اما تا جایی که بتوانیم مغازه‌های بدون مجوز را پلمب می‌کنیم.

وی با اشاره به کاهش مشتری با توجه به کاهش قدرت خرید مردم گفت: این موضوع باعث شده خیلی از واحدها تعطیل کنند.

وی بزرگترین مشکل این صنف را برداشته شدن حدود صنفی دانست و تصریح کرد: به این صورت به تعداد زیاد، قصابی کنار هم باز می‌شود و گوشتشان بیش از ۷۲ ساعت به دلیل فروش نرفتن در یخچال می‌ماند و کسی هم به این مسائل رسیدگی نمی‌کند.

ابراهیم پور ادامه داد: در برخی مناطق بیش از حد قصابی کنار هم فعالیت می‌کنند. اتاق اصناف باید حدودی را برای اتحادیه‌ها تعیین کند که در مناطق مختلف تعداد تعیین شده وجود داشته باشد.

وی نظارت بر بهداشت واحدها را از طریق شبکه بهداشت، بازرسی و نظارت اصناف و دامپزشکی عنوان کرد و گفت:  شهروندان در صورت مشاهده تخلف یا گران فروشی در قصابی‌ها با اتحادیه قصابان و بازرسی اصناف تماس بگیرند.

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top