امروز: یکشنبه, ۲۵ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الأحد 14 جماد ثاني 1446 | 2024-12-15

خیلی از افراد نمک را در ابتدای پخت به مواد غذایی اضافه می‌کنند که کار نادرستی است. پس بهترین زمان برای اضافه کردن نمک به غذا چه زمانی است؟

به گزارش کرج رسا به نقل از دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت، نمک یکی از چاشنی‌های پرمصرف دنیاست که در بیشتر غذاها استفاده می‌شود. نمکی که باید تمام افراد به جز افراد دچار پرکاری تیروئید استفاده کنند نمک یددار تصفیه شده است. چراکه افراد باید برای تامین ید روزانه خود حتما از نمک یددار تصفیه شده استفاده کنند.

خیلی از افراد نمک را در ابتدای پخت به مواد غذایی اضافه می‌کنند که کار نادرستی است. باید توجه داشت از آنجا که ید به سادگی از نمک متصاعد می‌شود لازم است که نمک ۱۰ دقیقه قبل از سرو غذا به غذا اضافه شود تا مدت کمتری در معرض حرارت قرار گیرد و ید آن از بین نرود.

همچنین باید توجه داشت که نمک یددار باید برای حفظ ید در ظروف دربسته تیره رنگ مثل ظروف چوبی و پلاستیکی و به دور از نور آفتاب، حرارت و رطوبت نگهداری شود.

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top