امروز: یکشنبه, ۲۵ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الأحد 14 جماد ثاني 1446 | 2024-12-15
کد خبر: 56173 |
تاریخ انتشار : ۲۵ آذر ۱۴۰۳ - ۸:۳۵ |
۰
| 3
ارسال به دوستان
پ

مدیر عامل منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی پیام اعلام کرد که سی هزار میلیارد ریال سرمایه بخش خصوصی طی چهار سال گذشته در این منطقه جذب شده است.

به گزارش کرج رسا، نادر ثناگو مطلق روز پنجشنبه در آئین بهره برداری از چهار واحد تولیدی و صنعتی با حضور ویدئو کنفرانسی رییس جمهوری اسلامی ایران افزود: همچنین در همین مدت حدود سه هزار فرصت شغلی در منطقه جذب و بیش از ۱۰۰ هکتار توسعه ناحیه های صنعتی را داشته ایم.

وی با بیان اینکه اقدامات صورت گرفته بیش از ۲ برابر عملکرد منطقه ویژه اقتصادی پیام در مقایسه با ۲۰ سال قبل آن بوده اظهار داشت: همچنین در بخش فرودگاهی با صدور مجوز افزوده شدن فعالیت مسافری به فرودگاه توسط هیات دولت در سال ۹۸ مطالبه بیست ساله جمعیت سه میلیون نفری استان به تحقق پیوست و هم اکنون بخش فرودگاهی در هر سه زمینه مسافری،باری و آموزش فعالیت مناسبی وجود دارد.

 

 

ثناگو مطلق افزود: هم اکنون فرودگاه پیام با توجه به زیرساختهای ایجاد شده به عنوان آلترناتیو پدافند غیرعامل و مدیریت بحران فرودگاههای دیگر از جمله فرودگاه امام(ره) و مهرآباد می باشد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به صادرات صورت گرفته از گمرکات مستقر در منطقه ویژه اقتصادی پیام اشاره و خاطر نشان کرد: صادرات از این منطقه در سال ۹۹ نسبت به مشابه سال قبل جهش بیش از ۲ برابری داشته و صادرات به حدود یک میلیارد دلار نزدیک شده است .

ثناگو مطلق در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه پیام تبدیل به منطقه ویژه تخصصی اقتصاد دیجیتال گردیده گفت: امروز اکو سیستم مناسبی برای شرکتهای حوزه تولید و خدمات بخش آی.تی، آی.سی.تی، الکترونیک و همچنین شرکتهای دانش بنیان و هایتک در منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی پیام ایجاد شده، به نحوی که طی ۲ سال گذشته با وجود محدودیت های ناشی از تحریم و همچنین شیوع ویروس کرونا بیش از ۱۵۰ شرکت در این منطقه مستقر شده اند.

 

 

وی ادامه داد: همچنین بیش از ۱۰۰ شرکت متقاضی استقرار در منطقه هستند که با توجه به مصوبه اخیر کمیسیون تخصصی شورای عالی اقتصاد مبنی بر اختصاص هشت هزار میلیارد ریال برای توسعه زیر ساخت ها در این منطقه امیدواریم امکان تحقق استقرار شرکتها میسر شود .

مدیر عامل منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی پیام در ادامه با بیان اینکه پیام تبدیل به قطب دیتا سنتر کشور شده گفت: به همین منظور تمام مراکز داده بزرگ کشور در این منطقه ایجاد و یا در حال تکمیل هستند.

ثناگو مطلق افزود: همچنین شرکتهای بزرگ و توانمند داخلی در حوزه های تولید لوازم خانگی ، تولید تجهیزات هایتک پزشکی و مخابراتی در منطقه در حال فعالیت هستند .

وی در ادامه با اشاره به انجام فاز نخست مطالعات اتصال منطقه ویژه اقتصادی پیام به ریل راه آهن و همچنین درخواست اتصال بزرگراه جنوبی تهران- البرز خاطر نشان کرد: امیدواریم که با عنایت دولت این مهم تحقق یافته و شاهد شکوفایی این منطقه به کانون توسعه صنایع در جوار پایتخت و قلب استان البرز باشیم.

با حضور ویدئو کنفرانسی رییس جمهوری چهار شرکت در حوزه های تولید تجهیزات پزشکی ، مواد بهداشتی ، قطعات لوازم خانگی و تولید انرژی به ارزش حدود چهار هزار میلیارد ریال و اشتغال مستقیم ۱۲۵ نفر در منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی پیام افتتاح شد.

منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه پیام وابسته به وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات از ظرفیت های مهم اقتصادی و پروازی کشور محسوب می شود.

فرودگاه پیام البرز در ۲ بخش باری و مسافری خدمات ارائه می کند ضمن اینکه تاکنون حدود ۷۰ واحد تولیدی و صنعتی در منطقه ویژه اقتصادی پیام مستقر شده است.

 

 

 

روابط عمومی منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی پیام

 

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top