امروز: یکشنبه, ۲۵ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الأحد 14 جماد ثاني 1446 | 2024-12-15
کد خبر: 36677 |
تاریخ انتشار : ۲۵ آذر ۱۴۰۳ - ۶:۱۱ |
۰
| 2
ارسال به دوستان
پ

مدیر امور بیماری‌ها و مراکز تشخیصی درمانی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی استان البرز اعلام کرد که تمام بیمارستان های خصوصی البرز موظف به پذیرش بیماران کرونایی شدند.

به گزارش کرج رسا، دکتر کوروش سلیمی روز دوشنبه در گفت وگوی اختصاصی با ایرنا اظهار داشت: با توجه به افزایش مراجعات مردمی به مراکز درمانی دولتی و کاهش ظرفیت تخت‌های بیمارستانی دولتی، بیمارستانهای خصوصی موظفند بیماران کرونایی را پذیرش کنند.

این مسوول با اشاره به اینکه بیمارانی که دارای بیمه تکمیلی هستند به مراکز درمانی خصوصی ارجاع داده می‌شوند، ‌گفت: استفاده از بیمه تکمیلی هزینه‌ زیادی برای بیماران کرونایی نخواهد داشت.

وی در خصوص اخذ مبالغ بالا توسط بیمارستان‌های خصوصی از بیماران کرونایی افزود: این موضوع صحت ندارد و بیمارستان‌های خصوصی تعرفه‌های مشخصی دارند که بر اساس آن مبالغی از بیماران اخذ می‌شود.

مدیر امور بیماری‌ها و مراکز تشخیصی درمانی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی البرز خاطرنشان کرد: هزینه تخت های «آی. سی. یو » به خاطر گرانی تجهیزات ، بالا است اما تخت های معمولی این گونه نیست.

سلیمی گفت : با توجه به شیوع بالای کرونا و همه‌گیری آن می بایست بیمارستان های استان پذیرش داشته باشند و تاکید ما بر پذیرش بیماران توسط بیمارستان‌های جنرال حضرت قائم (عج ) و تخت جمشید کرج است.

وی یاد آور شد: اکنون شرایط به گونه‌ای شده که ظرفیت بیمارستان های دولتی برای پذیرش بیماران کرونایی پرشده و می‌بایست تمام بیمارستان‌های خصوصی در این زمینه کمک کنند.

این مسوول با بیان اینکه تعدادی تخت آی.سی.یو به ظرفیت بیمارستان های دولتی البرز اضافه شده‌ است، گفت: طی ۲ هفته گذشته ۱۲ تخت آی.سی. یو به تجهیزات بیمارستان شهید رجایی کرج افزوده شد ضمن آنکه سایر بیمارستان های دولتی از ۵۰ تخت جدید معمولی برخوردار شدند.

سلیمی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اینکه کارکنان درمان فشار مضاعفی را تحمل می کنند،‌گفت: طی روزهای گذشته تعداد قابل توجهی از پرستاران و کارکنان درمان استان به مرخصی استعلاجی اعزام شده اند.

وی با بیان اینکه آمار ورودی های کرونا به مراکز درمانی بیشتر از خروجی است ، اظهارداشت: بیماران کرونا به خاطر ترسی که از بیمارستان دارند دیر به مراکز درمانی مراجعه می کنند که همین امر سبب شده تا مدت زمان درمان آنها در مراکز درمانی بیشتر شود و آمار ورودی های کرونا بیشتر از خروجی آن باشد که به طور مثال اگر روزانه ۱۰۰ بیمار پذیرش می‌شود حدود ۵۰ بیمار بهبود می‌یابد .

سلیمی تاکید کرد که مردم به محض اینکه علائم کرونا داشتند لزومی ندارد به بیمارستان ها مراجعه کنند و می توانند از خدمات مراکز درمانی سرپایی استان البرز استفاده کنند.

وی گفت: اکنون در هشت نقطه استان نقاهتگاه آماده شده و به مرحله ای برسیم که ظرفیت مراکز درمانی دولتی و خصوصی پر شود از نقاهتگاه برای بیماران استفاده می شود.

این مسوول اظهارداشت: نقاهتگاه امکانات و تجهیزات تخت های ویژه را ندارد و تنها برای درمان بیمارانی که به مرحله حاد نرسیده اند مناسب است.

از زمان شیوع کرونا تاکنون حدود ۲۱ هزارو ۵۰۰ نفر البرزی در بیمارستان ها بستری شده اند.

طبق آمار تاکنون یک هزارو۵۸۵ بیمار کرونایی استان جان باخته اند و شمار بهبودیافتگان نیز به ۱۹ هزار و ۴۰ نفر رسیده است.

تعدادی از بیماران کرونایی در فضای مجازی از گرانی خدمات درمانی بیمارستان های خصوصی استان البرز انتقاد کردند.

استان البرز با حدود سه میلیون نفر جمعیت، دارای ۱۷ بیمارستان دولتی، تامین اجتماعی و خصوصی است که شمار تخت های بیمارستانی استان حدود پنج هزار و ۵۰۰ تخت برآورد شده است.

اکنون ۸۱۰ بیمار کرونایی در بیمارستان های دولتی استان بستری هستند.

از ۲ هفته گذشته تا کنون استان البرز وارد فاز بحرانی شیوع کرونا شده است.

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top