امروز: یکشنبه, ۲۵ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الأحد 14 جماد ثاني 1446 | 2024-12-15
کد خبر: 38349 |
تاریخ انتشار : ۲۵ آذر ۱۴۰۳ - ۷:۱۳ |
۰
| 2
ارسال به دوستان
پ

تخمه های کدو تنبل تخمه هایی پهن و بیضی شکل هستند که طعمی آجیلی و اندکی شیرین دارند.

به گزارش کرج رسا، شما می‌توانید این تخمه های کرم‌رنگ را از درون کدو تنبل درآورید، از گوشت نارنجی رنگ اطرافشان جدایشان کنید، آنها را آبکشی کنید و با روش‌ های گوناگون از جمله جوشاندن یا تف دادن مغز به رنگ سبز زیتونی این تخمه‌ها از درون پوست‌شان در آورید.

راه ساده‌تر این است که تخمه‌ های مغز شده آماده را بخرید.

تخمه‌ های کدو یکی از بهترین منابع طبیعی منیزیم هستند، ماده‌ای معدنی که برای حفظ فشار خون ما در حد طبیعی مهم است. تخمه کدو همچنین منبع خوبی برای چند ماده معدنی دیگر، چربی‌های اشباع نشده و فیبر است.

 

 

برای دریافت فیبر بیشتر می‌تواند تخمه‌ها کدو تنبل را با پوستشان هم بخورید: اندکی روغن زیتون آغشته کنید، آنها را روی کاغذ شیرینی‌پزی بگذارید و برای ۳۰ تا ۴۰ دقیقه در دمای ۱۵۰ درجه در فر بگذارید.

همچنین می‌توانید مغز تخمه کدو مغز شده را اندکی تف دهید و به همراه سالاد، سوپ، نان و غلات بخورید.

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top