امروز: پنج شنبه, ۱۶ بهمن ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | برابر با: الخميس 18 شعبان 1447 | 2026-02-05

رئیس‌جمهور آمریکا خطاب به شرکت‌های هواپیمایی، خلبانان و گروه‌های مجرمانه، اعلام کرد حریم هوایی بالای ونزوئلا و مناطق پیرامونی آن «بسته» تلقی می‌شود.

به گزارش ایسنا، «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا از تمامی شرکت‌های هواپیمایی، خلبانان و همچنین قاچاقچیان مواد مخدر و انسان خواست که «حریم هوایی بالای ونزوئلا و مناطق اطراف آن را بسته تلقی کنند.»

ترامپ در پیامی در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی «تروث‌سوشال» نوشت: «به همه خطوط هوایی، خلبانان، قاچاقچیان مواد مخدر و قاچاقچیان انسان: لطفاً حریم هوایی بالای ونزوئلا و اطراف آن را کاملاً بسته در نظر بگیرید. از توجه شما به این موضوع سپاسگزارم!»

 

 

انتشار این پیام در شرایطی صورت گرفته که تنش‌ها میان واشنگتن و کاراکاس طی ماه‌های اخیر شدت گرفته و ایالات متحده عملیات نظامی و امنیتی متعددی را در مناطق کارائیب و اطراف ونزوئلا انجام داده است.

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top