مدیر آموزش و پرورش ناحیه چهار کرج گفت: تراکم دانش آموزی در این ناحیه بالاتر از میانگین کشوری است لذا توسعه زیرساخت های آموزشی در آن ضرورت دارد.
مراد مالمیر روز جمعه در گفت و گو با ایرنا با اشاره اینکه آموزش و پرورش ناحیه چهار کرج جزو ۱۱ ناحیه کشور از نگاه جمعیت محسوب می شود،افزود: کمبود فضای آموزشی و مهاجرت پذیربودن از مهمترین دلایل تراکم جمعیت دانش آموزی دراین ناحیه است.
وی خاطرنشان کرد: تراکم جمعیت دانش آموزی در کلاس های درس این ناحیه ۴۹ نفراست و اکنون ۱۴ پروژه آموزشی در آموزش و پرورش ناحیه چهار کرج درحال ساخت است اما دانش آموزان به ساخت کلاس های درس بیشتری نیاز دارند تا درفضای مناسب و با کیفیت آموزشی بالا تحصیل کنند.
وی با بیان اینکه خیرین نیک اندیش در ساخت فضاهای آموزشی از دولت سبقت گرفته اند،اضافه کرد: به همت خیرین تا کنون تفاهم نامه هایی در خصوص ساخت فضاهای آموزشی در این ناحیه شده است.
مالمیر تصریح کرد: کرونا خسارت جبران ناپذبری را به آموزش و پرورش و تربیت سیاسی،،اجتماعی و فرهنگی دانش آموزان وارد کرده است که دراین ناحیه اقدامات مهمی چون دعوت از نمایندگان مدیران مقاطع سه گانه، طبقه بندی مدارس و برنامه ریزی متناسب با آنها، شناسایی دانش اموزان آسیب پذیر و اهدا بیش از ۱۰۰۰ دستگاه گوشی هوشمند و لب تاب به آنها، تکثیر و توزیع درسنامه ها و نمونه سوالات امتحانی در تمامی مدارس هدف وبرگزاری نشست های حضوری قطبی سه مرحله ای برای مدیران در ۸ بخش مختلف ناحیه اجرایی شد.
وی کسب دو رتبه تک رقمی دانش آموزان در کنکور برای نخستین باردر تاریخ فعالیت مستقل ناحیه، رشد ۲۰ درصدی در امتحانات نهایی و کسب مقام دوم استان، انتشار تصاویر وسوابق فرهنگیان خیر،معلمان نمونه و موفق در حوزه های مختلف در مجلد”جلوه های عشق و ایثار”، عقد خواهر خواندگی با شهرستان محروم نیمرز سیستان و بلوچستان و مساعدت ۸ میلیاردی کالا به دانش آموزان محروم منطقه، ایجاد تسهیلات ویژه برای ازدواج زوج های فرهنگی زیر سی سال از دیگر فعالیت های انجام شده دراین ناحیه است.
وی ادامه داد: در سال گذشته، ۱۸ قطعه زمین برای ساخت فضای آموزشی در آموزش و پرورش ناحیه چهار کرج شناسایی شد.
مدیر آموزش و پرورش ناحیه چهارکرج عنوان کرد: دو زندان بزرگ با جمعیتی حدود بیست هزار نفر در حریم استحفاظی ناحیه چهار قرار دارد که وجود آنها چالشهای جدی و آسیبهای چند وجهی چون فقر اقتصادی، فرهنگی و آموزشی را برای ساکنان مناطق جوار زندانها به همراه دارد.
وی گفت: آموزش و پرورش ناحیه چهارکرج دارای بدنه کارشناسی قدرتمند، دسترسی آسان به حوزه مسئولیت، وجود مردمان متدین و قانع با پیشینه مذهبی قوی، حضور مسئولین پرشمار و دلسوز محلی از امام جمعهها، مدیران شهرداریها وخیرین نقاط قوت این ناحیه را تشکیل می دهد.
مالمیر پاسخ دهی به نامه دیوان عدالت اداری برای رسیدگی ۲۰ شکایت کارکنان آموزش و پرورش ناحیه چهار کرج اشاره کرد و افزود: چندیدن مدرسه از طریق مراجع قانونی فک پلمپ، ۱۳۰ جلد سند مالکیت دفترچه ای برای مدارس اخذ و ۲۰ پرونده دیگر مراحل نهایی خود را سپری، ۷ ملک نیزجهت ثبت در سامانه معین املاک احصا و اسناد ۱۰۰ ملک که فاقد هرگونه مستندات بودند تهیه و تنظیم و در حال پیگیری است .
وی خاطرنشان کرد: از خردا ماه تا پایان مرداد ، ۲۹۸ بازدید از مدارس این ناحیه انجام گرفت و ۳۱ بازخورد به مدارس ارسال شد.
وی یادآور شد: بیشترین علت مراجعه به کارشناسی ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات در رابطه با ثبتنام، سنجش و ارزشیابی تحصیلی و سامانههای اینترنتی ثبت نام دانش آموزان برای سال تحصیلی آینده است.
مدیر آموزش و پرورش ناحیه چهارکرج ادامه داد: برای ۲۷۲ مدرسه و ۶۷ مرکز غیردولتی ابلاغ مدیریت مدرسه صادر شده و پوستر شهریه مدارس و مراکز غیردولتی در اختیار آنها گذاشته شد تا در معرض دید اولیا قرارگیرد.
وی بیان داشت: ۱۱ مدرسه غیردولتی بهعلت مشکلات مالی در سال تحصیلی گذشته توقف فعالیت زدند.
مالمیرعنوان کرد: کارگروههای تخصصی انجمن اولیا و مربیان مدارس براساس ساحتهای ششگانه سند تحول بنیادین و طرح مدرسه کانون تربیتی محله تشکیل شد.
وی یادآور شد: اولیا دانش آموزان ۵۲ میلیون ریال به مدارس کمک نقدی ، ۲۱ دستگاه تبلت، ۱۱ دستگاه گوشی هوشمند و ۱ دستگاه گیرنده تلویزیونی به مدارس کمک کردند و اطلاعات ۱۱۸ هزار و ۴۵۰ نفر از اولیا دانشآموزان نیز در سامانه همگام ثبت و ۲ هزار و ۲۶۵ نفر از اولیا عضو انجمن اولیا و مربیان هستند.
وی بازدید میدانی از مدارس، موفقیت دانشآموزان مدرسه متوسطه اول فرزانگان ۴ درجشنواره نوجوان سالم، واکسیناسیون فرهنگیان، صعود ۲۰۵ رتبهای آموزشوپرورش ناحیه چهار کرج در کشور، دایر کردن ۸ پایگاه سنجش در مدارس،
مدیر آموزش و پرورش ناحیه چهار کرج با بیان اینکه حضور دانشآموزان در مدارس مزایای بسیار خوبی دارد،اضافه کرد: دانشآموزان با حضور در مدارس مسائل تربیتی و اجتماعی را فرا میگیرند، آموزش به شیوه مجازی آسیب و هزینههای بسیاری دارد و سالهای متمادی طول میکشد تا این آسیبها جبران شود.
مالمیر تاکید کرد: معلمان در ایام شیوع ویروس کرونا و آموزش آنلاین زحماتشان بیشتر از ایام آموزش حضوری در مدارس بود، خوشبختانه ساماندهی خوبی در بحث آموزش مجازی استان البرز از جمله آموزش و پرورش ناحیه چهار کرج صورت گرفت، اما بهترین شیوه آموزش قطعا حضوری است.
آموزش و پرورش استان البرز حدود ۵۰۰ هزار دانش آموز دارد که ۱۳۰ هزار نفرآن در مدارس آموزش و پرورش ناحیه چهار کرج تحصیل می کند
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.