امروز: جمعه, ۸ فروردین ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | برابر با: الجمعة 29 رمضان 1446 | 2025-03-28

فرمانده انتظامی نظرآباد از تصادف دو دستگاه موتورسیکلت خبر داد و گفت: این حادثه منجر به فوت راکب یکی از موتورسیکلت‌ها و مصدوم شدن سه نفر دیگر شد.

سرهنگ فرج الله اسداللهی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: در پی اعلام یک مورد تصادف منجر به فوت در بخش تنکمان، بلافاصله عوامل پلیس راه و گشت انتظامی به محل اعلام شده اعزام شدند.

وی افزود: با حضور مأموران در محل مشخص شد که در این حادثه دو دستگاه موتورسیکلت با یکدیگر برخورد کرده اند که راکب یکی از موتورسیکلت‌ها بر اثر شدت جراحات وارده جان خود را از دست داده و راکب و دو ترک نشین موتورسیکلت دیگر مصدوم شده اند.

این مقام انتظامی با بیان اینکه با حضور عوامل اورژانس سه مصدوم حادثه به مرکز درمانی منتقل و حال آنها مساعد گزارش شده است، اظهار داشت: علت وقوع این حادثه رانندگی توسط کارشناسان تصادفات رانندگی در دست بررسی است.

فرمانده انتظامی شهرستان نظرآباد در پایان از تشکیل پرونده در این خصوص خبر داد و گفت: از رانندگان موتورسیکلت در خواست می‌کنیم حتماً از کلاه ایمنی استفاده کنند و با سرعت مجاز و مطمئنه رانندگی کنند.

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

تعداد نظرات منتشر شده: 1
  1. نویسنده :ناشناس
    تاریخ : 19 / آگوست / 2023 | 1

    ?

Scroll to Top