امروز: یکشنبه, ۲۵ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الأحد 14 جماد ثاني 1446 | 2024-12-15
کد خبر: 68933 |
تاریخ انتشار : ۲۵ آذر ۱۴۰۳ - ۷:۲۰ |
۰
| می پسندم
ارسال به دوستان
پ

رسانه‌ ها از تقاضای ارمنستان از روسیه برای کمک به این کشور مقابل تجاوزات جمهوری آذربایجان خبر دادند.

به گزارش کرج رسا به نقل از فارس، رسانه‌ها روز سه شنبه خبر دادند که ارمنستان از روسیه درخواست کرده تا پس از درگیری شدید مرزی با باکو،برای دفاع از حاکمیت این کشور  برابر  جمهوری آذربایجان کمک کند.

روزنامه «جروزالم پست» به نقل از رسانه‌های روسی نوشت که ارمنستان از روسیه جهت دفاع از خود برابر تجاوزات ارتش جمهوری ارمنستان تقاضای کمک کرده است.

تنش بین ایروان و باکو پس از جنگ ۴۴ روزه سال گذشته بین نیروهای ارمنستان و جمهوری اذربایجان با حمایت ترکیه که دستکم ۶۵۰۰ کشته برجای گذاشت و با پیروزی قاطع باکو پایان یافت، همچنان بالاست.

وزارت دفاع  جمهوری آذربایجان پروز سه‌شنبه از وضعیت متشنج در مرز با ارمنستان صحبت کرد و گفت که عملیات نظامی در حال انجام است.

در این بیانیه آمده است که نیروهای ارمنستانی مواضع ارتش این کشور را با آتش توپخانه و خمپاره گلوله باران می‌کنند.

وزارت دفاع ارمنستان  نیز در بیانیه‌ای اعلام کرد که نیروهای مقابل در نبردهای جاری از توپخانه، سلاح‌های سبک و زره پوش استفاده می‌کنند.

سخنگوی وزارت خارجه جمهوری آذربایجان روز دوشنبه در نشست مطبوعاتی تنش‌های اخیر در مرز با ارمنستان را متوجه  سیاست‌های سران ارشد این کشور دانست.

«لیلا عبدالله وا» سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری آذربایجان در پاسخ  به اظهارات «نیکول پاشینیان» نخست‌وزیر ارمنستان گفت: «تمام مسئولیت تنش‌های کنونی مستقیماً بر عهده رهبری نظامی-سیاسی ارمنستان است.

وی افزود، جمهوری آذربایجان در واکنش به تحریکات اخیر ارمنستان اقدامات مناسبی را انجام می‌دهد.

کریدور قره‌باغ  نیز روز شنبه به دنبال حادثه ایست بازرسی از سمت نیروهای ارمنستان برای مدت کوتاهی بسته شد. این حادثه صبح شنبه از سمت نیروهای ارمنستان رخ داد و بنابر برخی گزارش‌ها سه نظامی جمهوری آذربایجان مجروح شدند.

جنگ سال گذشته بر سر منطقه قره باغ کوهستانی در تاریخ نهم نوامبر ۲۰۲۰ (۱۹ آبان ۱۳۹۹) با توافق آتش‌بس به امضای نیکول پاشینیان رئیس جمهور ارمنستان، «الهام علی اف» رئیس‌جمهور جمهوری آذربایجان و «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه  پایان یافت و و روسیه به عنوان میانجی این توافق نقش‌آفرینی کرد، اما مسئولان جمهوری آذربایجان بخصوص الهام علی‌اف مدتی پس از امضای توافق آتش‌بس قره‌باغ در نوامبر ۲۰۲۰ که به درگیری‌های مرگبار ۴۴ روزه بین دو جمهوری ارمنستان و آذربایجان بر سر این منطقه پایان داد، به تنش‌آفرینی مرزی و توسل به پروپاگاندا و اظهارات جعلی برای زمینه‌سازی ایجاد کریدور زنگه‌زور روی آوردند.

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top