امروز: جمعه, ۲۲ فروردین ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / 23:31:28 | برابر با: الجمعة 13 شوال 1446 | 2025-04-11

دکتر مجتبی عبداللهی استاندار البرز با اعطای لوح تقدیر از عملکرد اداره کل صمت استان البرز تشکر نمود.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی اداره کل صمت استان البرز؛ این لوح به منظور تقدیر از عملکرد این اداره کل در حوزه برنامه ریزی، هماهنگی و نظارت بر قاچاق کالا و ارز و همچنین اجرای مصوبات این کمیسیون در سال ۱۴۰۲ اهدا شده است.

در متن لوح اهدایی از سوی دکتر مجتبی عبداللهی آمده است:

جناب آقای محمد انصاری
مدیرکل محترم صنعت معدن و تجارت استان البرز
سلام علیکم
بی شک تحقق اهداف در گرو تلاش خردمندانه ی تمامی اعضا و مدیران دستگاه‌های اجرایی عضو کمیسیون استان است. نظر به ارزیابی عملکرد دستگاه‌های استانی در تحقق اهداف برنامه‌های ابلاغی کمیسیون برنامه‌ریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز در سال ۱۴۰۲ از آنجا که آن دستگاه حائز رتبه برتر در بین دستگاه‌های عضو کمیسیون استان گردیده؛ بدین وسیله ضمن تشکر و قدردانی از اقدامات صورت پذیرفته در سالروز صدور فرمان مبارزه با قاچاق کالا و ارز از سوی رهبر معظم انقلاب (مدظله العالی) نقش بارز و مشارکت ارزشمندتان در انجام ماموریت‌های محوله را ارج می‌نهیم.
از خداوند منان توفیق سعادت روز افزون تندرستی و عزت جناب عالی را در خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی و کسب دستاوردهای خطیر آن و حمایت از تولید داخلی مسئلت می‌نماییم.

مجتبی عبداللهی
استاندار و رئیس کمیسیون برنامه‌ریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان البرز

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید