امروز: یکشنبه, ۲۵ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الأحد 14 جماد ثاني 1446 | 2024-12-15
کد خبر: 92031 |
تاریخ انتشار : ۲۵ آذر ۱۴۰۳ - ۱۵:۳۱ |
۰
| 2
ارسال به دوستان
پ

مدیر حج و زیارت استان البرز از آغاز ثبت نام سپرده گذاران حج تمتع برای اعزام در سال ۱۴۰۲ خبرداد و گفت : نام نویسی براساس اولویت تدوین شده صورت می گیرد و تمام متقاضیان باید آمادگی لازم را داشته باشند.

محمدحسن سامعی روز چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: اولویت اول جامعه هدف (مشمولان تشرف) افرادی هستند که در کاروان های حج سال ۱۳۹۹ نام‌نویسی کرده و وجوه مربوط را واریز کرده‌اند اما به دلیل لغو حج در آن سال موفق به تشرف نشدند و تاکنون نیز انصراف نداده‌اند و درصورت عدم مراجعه این افراد، برای تکمیل ظرفیت‌ خالی کاروان ها، اولویت‌های بعدی فراخوان خواهند شد.

وی گفت: اولویت دوم تمام دارندگان قبوض و دیعه‌گذاری حج تمتع تا تاریخ ۲۹ اسفند ماه ۸۵ هستند، که لازم است این افراد قبل از نام‌نویسی، با مراجعه به سامانه Reserve.haj.ir، نسبت به تکمیل اطلاعات خویش و اخذ کدرهگیری اقدام کنند.

مدیر حج و زیارت استان البرز ادامه داد: اولویت سوم دارندگان قبوض ودیعه‌گذاری حج تمتع تا تاریخ۳۱ فروردین ماه ۱۳۸۶ می باشد.

سامعی با بیان اینکه نام نویسی از این اولویت‌ها فقط به منظور تکمیل ظرفیت خالی در کاروان های اعلامی خواهد بود، گفت: لازم است این افراد نسبت به تکمیل اطلاعات خویش و اخذ کدرهگیری اقدام نمایند.

وی در خصوص اولویت های چهارم و پنجم توضیح داد: اولویت چهارم دارندگان قبوض ودیعه‌گذاری حج تمتع تا تاریخ ۳۱ اردیبهشت ۱۳۸۶ هستند و اولویت پنجم کلیه دارندگان قبوض ودیعه‌گذاری حج تمتع ازتاریخ ۱ خرداد ماه ۱۳۸۶ به بعد و بصورت روزشمار و صرفاً تا تکمیل ظرفیت کاروانها در سطح هر استان هستند.

وی تاکید کرد: متقاضیان اعزام سفر حج تمتع سال ۱۴۰۲می‌بایست دارای گذرنامه حداقل با تاریخ اعتبار یکم دیماه ۱۴۰۲ باشند.

امسال با توجه به محدودیت در تعداد زائران خانه خدا در ایام حج تمتع، یک میلیون زائر از کشورهای مختلف به سرزمین وحی مشرف می‌شوند که حدود ۴۰ هزار نفر آن‌ها بر اساس سهمیه اعلام شده از سوی عربستان، به زائران ایرانی اختصاص دارد.

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top