امروز: یکشنبه, ۳۰ دی ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الأحد 20 رجب 1446 | 2025-01-19
کد خبر: 81232 |
تاریخ انتشار : ۳۰ دی ۱۴۰۳ - ۳:۰۵ |
۰
| 2
ارسال به دوستان
پ

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان فردیس گفت: واحد سلامت محیط مرکز بهداشت این شهرستان در اجرای یک طرح نظارتی یک ماهه حدود سه هزار کیلوگرم مواد غذایی فاسد را در سطح اصناف فردیس جمع آوری و معدوم کرد.

دکتر پانته آ عینی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این مقدار مواد غذایی شامل گوشت و سایر محصولات غذایی بود که جمع آوری و معدوم شد.

وی اظهار داشت: ماموران شبکه بهداشت و درمان شهرستان فردیس در اجرای این طرح چهار هزار و۶۹۰ بار از واحدهای صنفی این شهرستان بازدید کردند.

به گفته وی در این بازرسی ها ۳۸ واحد صنفی متخلف به دستگاه قضایی معرفی  و برای  ۲۱۳ مورد اخطار صادر شده است.

عینی افزود:  در یک ماه گذشته ۸۹ مورد نمونه‌برداری مواد غذایی و ۱۳۵ مورد نمونه‌برداری آب در شهرستان فردیس  انجام شد.

وی با بیان اینکه در این مدت  یک هزار و۷۸۸ مورد کلرسنجی آب آشامیدنی در فردیس انجام شد، گفت: رسیدگی به ۱۹۵ مورد شکوائیه بهداشتی و  ۱۸۱ مورد یدسنجی در نمک های خوراکی از دیگر اقدامات انجام شده است.

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان فردیس گفت: بازدید از مراکز بهداشتی درمانی ۲۸ مورد ، موارد نظارتی و بازرسی مشترک با سایر سازمان ها ۲۶ مورد، بازدید از تاسیسات آب و فاضلاب ۳۰مورد، بازدید از آزمایشگاهها مطب و کلینک ها و سالن های تزریق واکسن کرونا ۱۸۳ مورد،بازدید  از مراکز نظامی و زندان فردیس پنج مورد ، بازدید از استخرهای شنا ۱۴ مورد و بازدید از کارگاهها و کارخانجات ۴۵مورد طی این مدت توسط واحد سلامت بهداشت صورت گرفت.

شهرستان ۷۰۰ هزار نفری فردیس در جنوب کرج مرکز استان البرز قرار دارد.

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top