امروز: جمعه, ۱۵ فروردین ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / 06:26:26 | برابر با: الجمعة 6 شوال 1446 | 2025-04-04
کد خبر: 21670 |
تاریخ انتشار : ۱۵ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۶ |
۰
| 3
ارسال به دوستان
پ

مدیرکل امورتربیتی و مشاوره وزارت آموزش ‌و پرورش گفت: حدود یک ‌میلیون و ۱۰۰ هزار دانش‌ آموز پایه نهم داریم که پیش‌بینی می‌ شود برای حدود ۹۷۰ هزار تا یک میلیون نفر از این تعداد فرآیند انتخاب رشته انجام شود.

به گزارش کرج رسا، مسعود شکوهی در گفت وگو با ایرنا با اشاره به اینکه هدایت تحصیلی پایه نهم فرآیندی مهم و سرنوشت ساز است، افزود: بخش عمده‌ ای ازفرایند مربوط به هدایت تحصیلی دانش آموزان پایه نهم به صورت غیرحضوری انجام خواهد شد.

وی بیان داشت: حدود ۱۲ هزارو ۲۰۰ مشاور در مدارس کشور به دانش آموزان ارائه می کنند.

شکوهی با بیان اینکه ۹۵درصد مدارس متوسطه دوره اول دارای مشاور هستند،اضافه کرد: در بعضی از مدارس به دلیل بعد مسافت یا تعداد اندک دانش‌آموز، امکان استفاده از مشاور وجود ندارد.

دانش آموزان مدارسی که فاقد مشاور هستند، می‌توانند برای انتخاب رشته تحصیلی درپایه نهم و رفع مشکلات احتمالی به کمیته های هدایت تحصیلی یا مراکز و هسته‌ های مشاوره درمناطق آموزش و پرورش خود مراجعه کنند. در این مراکز نیروهای متخصص و آموزش ‌دیده در زمینه انتخاب رشته به دانش آموزان کمک می‌کنند.

وی با بیان اینکه رشته علوم انسانی رشد خوبی داشته و در سال تحصیلی ۹۸-۹۷ نسبت به سال تحصیلی ۹۷-۹۶ رشد قابل توجهی داشته است، عنوان کرد: دررشته فنی وحرفه ای و کاردانش نیز طی سال های اخیر رشد قابل توجه ای شاهد بودیم.

مدیرکل امورتربیتی ومشاوره وزارت آموزش ‌و پرورش ادامه داد: تلاش می‌کنیم که انتخاب رشته، فارغ از هر گونه فشار و اجبار باشد.

شکوهی اظهارداشت: سعی می‌کنیم با افزایش آگاهی بخشی به دانش آموزان وخانواده‌ها این امکان را به آن‌ها بدهیم تا خودشان با در نظر گرفتن شاخص‌ها و محدودیت‌هایی که وجود دارد،‌ بهترین انتخاب را داشته باشند.

وی تاکید کرد: درزمینه هدایت تحصیلی باید یک تعامل مثبت سه جانبه بین مدرسه، دانش‌آموز و اولیاء دانش‌آموز برقرار شود تا با این تعامل سه جانبه درنهایت دانش‌آموز بتواند بهترین رشته مد نظر خود را انتخاب کند.

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید