امروز: چهارشنبه, ۱۳ فروردین ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | برابر با: الأربعاء 4 شوال 1446 | 2025-04-02

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان البرز با اشاره به موضوع حفاری غیرمجاز در محدوده راه آهن گرمدره کرج اعلام کرد: تعدادی حفار غیرمجاز در این زمینه شناسایی و با حکم قضایی دستگیر شدند.

به گزاری ایرنا، رحیم خاکی با اعلام این خبر افزود: این حفاران در صدد ورود به یک مجموعه تاریخی در محدوده راه آهن گرمدره بودند که به دام افتادند.

وی با اشاره به شایعاتی در خصوص این حفاری غیرمجاز گفت: در این خصوص شیطنت هایی صورت گرفت اما لایه های تاریخی در این مجموعه کشف شد که با حضور کارشناسان پژوهشگاه میراث فرهنگی در حال بررسی این لایحه ها هستیم.

مدیرکل میراث فرهنگی البرز افزود: آثار فلزی از دوره های متعدد در این محدوده وجود دارد و خشت هایی نیز پیدا کردیم که هنوز کاووش ها ادامه دارد.

وی اظهار کرد: به طور قطع با شناسایی ابعاد محوطه تاریخی گرمدره شاهد تحولی شگرف در تاریخچه این شهر ۵۰ هزار نفری خواهیم بود.

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top